2024.04.18 23:14 (prieš 1 m.)
O aš merginos kažkaip norėčiau jus nuraminti dėl tų baisių gimdymo istorijų🫣 pati su pirmu nėštumu daug skaičiau, domėjausi apie personalą tuose gimdymo namuose, kur teks gimdyti. Tai tikrai kažkaip 80% buvo blogi atsiliepimai. Pradedant nuo sutikimo priėmime, baigiant maistu. Bet įjungus sveiką protą suprantu, kad dažniausiai ir būna rašomos blogos nuomonės. Retai kas po apsilankymo ne tik gydimo įstaigoje, bet ir kitose įstaigose parašo gerą atsiliepimą, o vat supykę, kad kažkas neįtiko iškart tai išsako. Jeigu visi tie, kuriems apsilankymas buvo sklandus ar bent jau ne blogas parašytų atsiliepimą iš geros pusės, tai spėju, kad blogi atsiliepimai sudarytų na gal 10%🤭 (aišku čia mano nuomonė, visur aš stengiuosi įžvelgti pozityvą). Šiaip manau personalo nuotaika taip pat labai priklauso ir nuo atvykusių pacientų nuotaikos ir reikalavimų. Jeigu pacientui viskas blogai, jis jau nusiteikęs priešiškai, tai manau ir personalas tampa nebelabai mandagus, na nes jie dirba savo darbą, o čia dar savo sąlygas stato ar dar velnias žino ką. Aš atvykusi su pirmagimiu gimdyti priimamajam buvau nusiteikusi susitikti su žiežulom, nes taip visi atsiliepia. Bet atvykus buvo gana normali aplinka, bendravo normaliai, gal norėtųsi maloniau, bet tikrai blogai nebuvo, iki gimdymo taip pat nebuvau palikta likimo valiai, vis ateidavo patikrinti, aišku prieš pat gimdymą man jau buvo panika ir beveik nebegirdėjau kas ką sako, tai čia vyras šalia padėjo išlaikyti sveiką protą ir daryti tai ką sako personalas. Po gimdymo taip pat viska priežiūra buvo gera, galbūt kaip pirmakartei trūko informacijos iš personalo, bet čia galbūt aš turėjau daugiau klausinėti, nes spėju visiems to paties nepapasakosi atėjus į palatą kaip užsukta plokštelė. Dėl maisto tai ligoninės maistui reikia nusiteikti, bet nesu išranki tai valgiau viską pasičepsėdama, nes buvau alkana visas tas dienas😂 antrą kartą važiuodama ten pat dėl personalo nebijau (nebent man pasisekė pirmą kartą😂), bet dabar bijau pačio skausmo vėl, ir aišku tos nežinios kaip susitvarkyti namuose reikės su dviem, kai laiką reiks dalinti abiems vaikams. Labiausiai vat ir neramina tas laikas namuose ir kaip sugebėsiu atliepti abiejų vaikų poreikius kai pirmajam dveji🫢 ir nebeturėsiu tiek laiko gulinėti lovoje su kūdikiu..