Daisy2 parašė:
Ganėtinai komplikuota, nepadėjo geriami stiprūs vaistai, vienintelė likusi išeitis tai biologiniai leidžiami vaistai. Bet juos leidžiantis negalima pastoti.
O ką gėrėte? Man niekas normaliai jos negydė gal. Tik tepaliukais...
Daisy2 parašė:
Ganėtinai komplikuota, nepadėjo geriami stiprūs vaistai, vienintelė likusi išeitis tai biologiniai leidžiami vaistai. Bet juos leidžiantis negalima pastoti.
Tikeksavim parašė:
Metotreksana
Daisy2 parašė:
Metotreksana
Aš irgi gavau gydymą metotreksatu, nesant poveikio - biologine terapija, tik gydė man reumatoidinį artritą. Apie 1.5 metų kas mėnesį lašino biologinę, kol galiausiai pavyko pasiekti ligos remisiją, tada gydymą nutraukė, paliko tik medrol palaikomą dozę ir po poros mėnesių jau buvo galima bandyti pastoti
mano atveju nėštumas "gydo", nes vaisiaus imuninė sistema gamina man reikiamus antikūnus, kurių mano pačios organizmas, deja, pasigaminti nebesugeba.
Tikiu ir jūsų ligos atveju yra palankių sprendimo būdų ateityje norint susilaukti daugiau vaikų.
Elanders parašė:
Įdomu pasidarė, ar daug besilaukiančių tarp mūsų jau tos skaitomos "vyresnės" - virš 35m?
As
Daisy2 parašė:
Ir as turiu sia beda. Kokius vaistus leidotes?
Ana234 parašė:
O drabužėlius su išvirkščiomis siulėmis imsit į ligoninę?
Taip, pasiemiau keleta komplektuku su isvirksciomis siulemis. Labai faini Vilaurita pasirode, viduje su pukeliu buna.
Sanmis parašė:
Sveikos, mamytespasidalinsiu bajeriu. Siandien paskutine diena nesciuju pamokeliu, pirmadieni (pirma pamokeliu diena) patikrino vandenu kieki, sirdeles plakima,…
Pirkit neutralius rubus ir visa kita vezima ir t.t
Vistiek rubu pradzioje daug nereikes, nes nera aisku vaiko dydis, plius jie greitai auga.
O kai jau gims tiksliai tada pirksit rozinius ar melynus
Svarbu juk vaikas, kad butu sveikas, o ne kokia lytis ir rubu spalva.
As pati turiu rubu nusipirkus pradziai neutraliu.
Daisy2 parašė:
Pavydžiu merginos kad turit tokia galimyne pirkti rožines grožybes, aš kai laukiuosi berniuko man toks malonumas neatiteko, tai perku tik kad pirkt ko reik, bet vis…
Man tai gaila, kad berniukai šitaip nuvertinami. Aš savo sūnui visada ieškau gražesnių drabužių, derinu tarpusavy spalvas ir drabužių komplektus.
Daug tos spalvų kakofonijos su traktoriais ir dinozaurais, bet mergaitėm tai irgi sorry, viskas ružavos spalvos ir būtinai su elzom. Lyg fantazija tik tuom ir pasibaigia. 🙃
Beezy parašė:
Man tai gaila, kad berniukai šitaip nuvertinami. Aš savo sūnui visada ieškau gražesnių drabužių, derinu tarpusavy spalvas ir drabužių komplektus.
Tenka paieškoti tikrai tiek mergaitėm, bet ypač berniukam gražesnių rūbelių. Traktoriai man ok, nes patiko tuo metu, bet kai būna pvz visokie marvel nesąmonės, kur tokio amžiaus dar net negali žiūrėti filmukų, tai 🤔
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai