melynak parašė:
Mamos, nesupykit už kvailą klausimą. Skaitinėju jūsų grupėj pasisakymus ir ruošiuosi savo žirniukui.
Galit ir plaut tik vandeniu, tikrai nieko nebus. Esu ir taip darius. Bet sterilizuoju visus, nes ir kvapą panaikina tie karšti garai
melynak parašė:
Mamos, nesupykit už kvailą klausimą. Skaitinėju jūsų grupėj pasisakymus ir ruošiuosi savo žirniukui.
Galit ir plaut tik vandeniu, tikrai nieko nebus. Esu ir taip darius. Bet sterilizuoju visus, nes ir kvapą panaikina tie karšti garai
Mystery parašė:
Na man to palaikymo ir skatinimo maitint savo pienu nereikia, jis man nepadės daugiau pamiegot. Antra naktis kai miegu max 3 valandas, nes vaikas kabėjo ant krūties…
Būtent. Bent jūs supratot. Aš apie laisvę rinktis.
Nebūt įkalintai į kažkokius rėmus, kad tik taip arba taip gerai. Yra visaip gerai, jei tik mums gerai ir mūsų šeimoms. O ne kažkokiai "Petrytei" kuri pasake, kad blogos mamos kurios maitina ilgai, arba blogos mamos kurios maitina mišiniu. O dėl santykių tai ir mums buna dienų įvairiausių, viskas susitvarkys. Rasit balansą. Nors aš dar neradau, kalbant apie laiką su vyru 😀 aš migdau dukra, sakau: ateisiu filmą pažiūrėsim. Tai tada mažiukas praklykia 2 valandas. Ir išsekę einam miegot 😀 visa romantika
melynak parašė:
Aš nuo gimimo tiesiog praplaunu su vandeniu, kartais panaudoju buteliukams skirtą muilą, ir retai kada sterilizuoju. Nematau reikalo kiekvienu kartu sterilizuoti, kadangi naudojam vieną ir tą patį buteliuką, tai po maitinimo iškart praplaunu, ir iki kito maitinimo išdžiūna
Mystery parašė:
Na man to palaikymo ir skatinimo maitint savo pienu nereikia, jis man nepadės daugiau pamiegot. Antra naktis kai miegu max 3 valandas, nes vaikas kabėjo ant krūties…
Svarbiausia jūsų emocinė būklė bei poilsis taip pat. Man pradžioje sunkiai sekėsi su pienu, kadangi vaikas krūties neėmė nuo pat pradžių tai ir likom prie nutraukinėjimo. Tai buvo visko ir ašarų ir gulėjimo skaudančia krūtine su temperatūra aukščiusia ir pykčių ant vyro realiai dėl nieko kaip dabar pagalvoju, bet vistiek stengiausi tempti. Bet galiausiai visiškai perėjom prie mišinuko, nors iš aplinkinių dar ir dabar kai pasakau kad mišiniu maitinu tai toks jausmas kad būčiau bloga kažkuo. O vaikas laimingas, sotus kas ir svarbiausia. Taip kad tikrai žiūrėkitės savęs, jūs geriau žinote kas geriau jums ir jūsų vaikui.❤️
Pliumpt1 parašė:
O ar naudojate kažką mažyliams nuo šalčio einant į lauką?
Svarstau apie šį gal kad naudojate?
Aš weledos šalčio kremuką nupirkau, patepu, blogiau nebus
Sveikos mamytes po gimdymo dar neturėjau progos čia pasirodyti vis dar norisi dziaugtis savo stebukleliu ir mažiau laiko praleisti telefone, sveikinu visas pagimdžiusias! 😍
O dabar iskilo klausimelis, mums dar tik pora savaičių ir suvalgome po 120ml sakykit ar normalu? Ar jie jaučia saiką nes jau darosi neramu iduodu pieno ir netrukus vėl nori 🙈 ( nusitraukineju) Kiek jusu vaikuciai dviejų sav suvalgo ?
Littlemagpie parašė:
Dukrai sloga. Su pirma neteko tokio dalyko tureti iki 1.5 metu kokiu. Gal galite patarimais pasidalinti? Aciu
Quixx jūros vanduo (su drambliuku). Ir aspiratorius traukti