Momaternity parašė:
Gal galite pasidalinti kokia programėle naudojatės?ačiū☺️
Baby daybook
Momaternity parašė:
Gal galite pasidalinti kokia programėle naudojatės?ačiū☺️
Baby daybook
Jei jau menesis yra tai jau turetumet žinoti kiek priaugo per ta menesi ar normos ribose jei iskart misiniu maitinot, o seip na ka as zinau manau jog jei vaikas valgyti nori jam reiskiasi reikia duoti, bet tas rekimas rekimui neligus jei kisa kumstukus i burnyte rekia manau tikrai alkanas ir neduoti kai valgyti nori na gi negalima tai pvz kiek vieno maitinimo metu jis suvalgo ? Gal reiketu didinti kieki suvalgoma vieno maitinimo metu ir tada jis taip greit neisalgtu tiesiog. Mes sveriam 4.300 gr aisku mums jau 2 menesiai mes gimem mazi menesio laiko jau valge po 135 ml per para gaudavosi panasiai kaip jums tai sakyciau mano nuomone jog labai normaliai suvalgo ir gali net mazai jam buti.Starapole parašė:
Sveikos, tos kurios maitina misinuku, kiek ml gauna per para menesio mazylis? As maitinu Holle, bet jis ji valgo kas pora valandu, bansziau neduoti, rekia iki dusim…
Pliumpt1 parašė:
Mes vilnones dedam tik į lauką 😄 mum išvis sakė ilgai nelaikyt su vilnonėm kojinėm nes pojūčius/raidą slopinam 🙄🙄🙄 kaip visur skirtingai pataria, šakės 🫣…
Aš ir į lauką nededu🤔
kiek teko klausyt/skaityt, tai tiek kojinės tiek pirštinės slopina.
Mums ligoninėje buvo didžiausias išbandymas, vis nauja gydytoja ir nauja nuomonė/pasakymas ką daryt 🙈😂
Ukas parašė:
Aš ir į lauką nededu🤔
kiek teko klausyt/skaityt, tai tiek kojinės tiek pirštinės slopina.
Tai va mum tas pats 😅 ant tų šonų pirmą dieną sako vartykit, sekančią dieną ateina kita, sako neguldykit ant šono 😂 pasimetę su vyru sėdim. Tai kadangi teko savaitę gulėt, tai susidėjom pliusus ties viena ir kita nuomone ir kas laimėjo taip ir darėm 🤣🤣🤣 tai viena sesutė irgi juokės, sako ir pažaidėt 🤣
Pliumpt1 parašė:
Tai va mum tas pats 😅 ant tų šonų pirmą dieną sako vartykit, sekančią dieną ateina kita, sako neguldykit ant šono 😂 pasimetę su vyru sėdim. Tai kadangi teko savaitę…
Va va 😂😂😂
Ir žinok žmogau kaip geriau 🤭
Katty parašė:
Taip. Uzsakiau kai perskaiciau cia jog geras.fainas tikrai.tiko ir patiko vaikui.
Del to berimo..vakar gyd siunciau foto..atrase tik vajare ( nors siandienai jau vi…
Kaip tik irgi laukiu atkeliaujant pazystama odontologe rekomendavo 😀
Pliumpt1 parašė:
Mes vilnones dedam tik į lauką 😄 mum išvis sakė ilgai nelaikyt su vilnonėm kojinėm nes pojūčius/raidą slopinam 🙄🙄🙄 kaip visur skirtingai pataria, šakės 🫣…
Aš ligoninei klausiau tai sakė porą mėn 😀
mylimukac parašė:
Aš ir dedu, kojinytės daugiau dėl kraujotakis reikalingos
Mes dedam, nakčiai ir pirštinių reik, nes rankos visad iškeltos virš galvos ir neb…
Irgi šaltos rankos būna. Bet jau tikrai nesušals namuose, net ant minuso būna 😀 ir jei neklystu, šiluma ne pagal rankas tikrinama. Bet jau su didesniais vaikais už sprando
julyp parašė:
Irgi šaltos rankos būna. Bet jau tikrai nesušals namuose, net ant minuso būna 😀 ir jei neklystu, šiluma ne pagal rankas tikrinama. Bet jau su didesniais vaikais už …
Taip tikrai uz sprando..musu mazyles rankos visad saltos...bet nededu pirstiniu.o kojines dedu dar dienai. Miega su manim kartu..visad salia prisiglaudus..tai mes po viena antklode miegam..nors zinau kad rekomenduojq a la neuzkluot vaiko..🫣🫣🫣kaip jus darot kai kartu miegat nakti?
Del gyd.ech kaip noreciau tureti kompetetinga ir tikrai faina,kuria pasitikeciau..nors kai rinkaus tai apie dabartinia buvo vien teigiami atsiliepimai...bus matyt.tik karta buvom. Bet del vit d kodel nereikia hnm..ir del tu spuogu tikiuos teisi nes siandien ju dar daugiau..jau nervas ima man
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai