zydrune_ parašė:
Gali buti... Cia jos stiliuj butu...
Dicke jos nemegsta ir siaip, nes lenda i veida vos tik pamacius, vaikui jautriam a…
Pas mus irgi viskas anytos namuose leidžiama. Sugalvoja ant stalo užkelia pavaikščiot, šunis spardo vaiko kojas paėmus, nu jai linksma, kokia durna mintis šauna ir davai... labiau suvaikėjus už 2metį vaiką..
Dar paskutinį kartą būnant svečiuose užmačiau, kad vaikas nori trenkt iš rankos šuniui, pasakiau "Švelniai glostyk", tai nukirto mane tiek anyta, tiek anytos motina:"nieko gi ji nedaro, viskas čia gerai"
Anyta išvis kitam kambary buvo,nei matė situacijos, nei ką, bet likau ta blogietė, kuri vaikui nieko neleidžia.
Dabar juokinga, nu bet kai paaugs vaikas, bus dar blogiau, jei viską taip leis ir mums, tėvams, prieštaraus kiekvienam žingsny...
Viena narė priminė situaciją... kai vyrui nė žodžio, o marčiai smegenis pudrina. Tai buvo mane pasisodinus kažkada be vyro, dar santykiai nebuvo tokie blogi, ir apie krikštynas skiedė, kad reikia, kodėl nekrikštysit, kas per nesąmonė, taigi taip gražu, su balta suknele... Turbūt galvojo, kad martelė jau tikrai nedrįs vyresniam žmogui paprieštarauti. O aš ne tik paprieštaravau, bet iš karto vyrui persakiau, o jis tiek velnių davė mamytei, kad daugiau apie krikštynas pati kalbėt nepradeda, o jei užeina kalba, tada pasako vieną vienintelį sakinį: "man tai kas, kaip jūs norit, bet močiutė labai nori, kad pakrikštytumėt"....