kristute1 parašė:
O ką valgė?
Vakar pirmą kartą perlines kruopas
Mažylio išmatų spalva, kvapas ir tekstūra yra kitokia, nei suaugusio žmogaus. Be to, tuštinimosi dažnis mažyliui augant kinta. Skaityti
visą straipsnįkristute1 parašė:
O ką valgė?
Mama110 parašė:
Na, tikrai ne nuo perlinių čia atrodo... Jokių papildų, pvz. geležies nevartoja?
kristute1 parašė:
Na, tikrai ne nuo perlinių čia atrodo... Jokių papildų, pvz. geležies nevartoja?
Ne 😊 bet naujas produktas buvo, nedaviau daugiau.. ir šiandien jau gerai lyg.. tai tikriausiai cia jos įtakos turėjo 🤔
Giedre1234 parašė:
Sveiki kas gali buti jei yra 9 men mergytei kelinta diena toks kietas kakulis ? Valgom viska beveik ir misinuka geriam
Arba mažai skysčių, arba valgo produktus, kurie kietina. Duokit slyvų, kivių
Giedre1234 parašė:
Ar tokiems maziukams gali duoti slyvu o gal tyreliu kokiu duoti ?
Galima. Maniukei labai kietėja viduriukai ti i visas košytes maišau slyva.
Labuka. 4 mėn mergytės kakutis toks su kraujo siuleliais. Kai maitinau pati irgi buvo dabar tik misinukas . Gydytoja sakė kai pati maitinau kad nuo mano suvalgyto maisto . Bet dabar valgo tik misinuka antra savaitė ir vistiek yra tu siūlelių . Ar gali būti kad vaikas alergiškas karvės pienui ir reikia keisti misinuka ? Pas gydytoją tik pirmadienį o man dabar neramu. Ačiū 
simona00 parašė:
Labuka. 4 mėn mergytės kakutis toks su kraujo siuleliais. Kai maitinau pati irgi buvo dabar tik misinukas . Gydytoja sakė kai pati maitinau kad nuo mano suvalgyto m…
Sveiki, kraujas rodo alergiją, mums taip pat buvo, alergologė išrašė gerti neocate mišinuką.
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai