NestukeSandra parašė:
Nekilo noras likti gyventi uzsienyje? Pragyvenimas legvesnis?![]()
As is silales, bet vyras grizta sekmadieni is uzsienio, tai planuojam i Klaipeda p…
Kolkas nera tokio noro. Nebent lt lb sunku bus
Svorio augimas nėštumo metu skiriasi priklausomai nuo moters sudėjimo ir galybės kitų faktorių. Tačiau dauguma nėščiųjų priauga 10–12,5 kg. Skaityti
visą straipsnįNestukeSandra parašė:
Nekilo noras likti gyventi uzsienyje? Pragyvenimas legvesnis?![]()
As is silales, bet vyras grizta sekmadieni is uzsienio, tai planuojam i Klaipeda p…
Kolkas nera tokio noro. Nebent lt lb sunku bus
Labas
Ar normalu per 3 savaites priaugti 3 kg., nors per 3 mėnesius nepriaugau nei gramo (nevėmiau). Mityba nepakito, kaip valgiau iki nėštumo, taip ir dabar (pakankamai sveikai ir taisyklingai). Nusiskundimų neturiu, jaučiuosi puikiai, tik šiek tiek neramina toks staigus šuolis
Čia grynai dėl savęs pačios, sunku bus, jei tokiais tempais augs svoris. Kas jau turi patirties gal žinote ar čia visą nėštumą dabar taip pūsiuos, ar tai gali būti tiesiog vienkartinis "šuolis" :)?
ugis 173, pries nestuma svoris - 65. Pries gimdyma - 82. Ypac pradejo augti svoris apie 7 men. Ir apetitas tada buvo nezmoniskas. Galejau vyriska porcija suvalgyti ir dar deserto uzsisakyti
Po gimdymo praejus 3 savaitems svoris - 68, po gimdymo praejus 3 men - 66. Dabar vel 65. Jokiu dietu nesilaikiau. Valgiau ir valgau gana daug. Kazkaip naturaliai viskas nukrito, tik gal koks 100g ant krutu liko
Mano ūgis 154, iki nestumo sveriau 44-45, labai priziurejau ka valgiau. kai pastojau norėjau valgyti koldūnus, cepelinus, zemaiciu blynus, traskucius (nors tokio maisto isvis sau neleisdavau), is kart priaugau 3 kg. kazkur. po 9 savaites apsiraminau, pradėjau vėl normaliai maitintis. dabar 13 savaite svoris 47,5. jei ne pradėčiau ryti tos cepelinus ispradziu, manu dabar butu max. 46
nestumo metu buvau priaugusi 22kg, labai pergvenau, nes gryzusi is ligonines numetusi buvau tik 5kg, per pirmaja savaite dar 2kg numeciau, nes stresavau, be to daug prakaiavau, nes skysciai savaime is organizmo pasisalina.per dar 3 sav dar 3kg numeciau.Tai 10kg numeciau labai lengviau, bet toliau STOP tiesiog svoris sustojo krites, stresavau, nes visi rubai buvo mazi teko keisti garderoba, bet po dideliu pastangu jau menuo, kaip itelpu i savo senus rubus.siai dienai beturiu +1kg ;)
bet va pvz maitinanti pati mano drauge per 2 men numete daugiau, nei svere pries nestuma.nes vieno maitinimo metu yra sudegina begalia kaloriju! tad visosm linkiu nepritrukti pienuko, kad ir vaikuciui butu gerai ir jums ;) deje as pati savo pienelio daug neturejau, mixavau misinuku kol galiausiai jis is vis dingo...
_nataly_ parašė:
33savaite +7,5kg. Ugis 167cm, svoris prieš neštuma 53kg, šiuo metu 60,5 kg. Tikiuosi iki 65kg, būtų pats tas![]()
Isvis nieko nepriaugai! Pavydu ;-)
žiūriu visos kokios kudutės čia,net pavydu, aš iš 70kg jau i 76kg o dar tik 15sav. drasiai bus 90kg pabaigoj. na žiauru, nežinau ka daryti, bet dietu drastisku tikrai nesilaikysiu nestumo metu, nors atrodo ziuriu ka valgau, bet vistiek kiekvienas kasnis i kuna, na po nestumo vel grisiu prie badmirystes kaip visa gyvenima.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai