2015.10.11 16:21 (prieš 10 m.)
Mane viena karta pasvere, ir ugi pamatavo, ai dar spaudima. O buvau du sykius pas mw, scanus du turejau, nes mane kad man daugiau laiko yra, kai pamate, kad tik 10sav, sako ateik po dveju savaiciu, na atejau pamatvo ta kaklo rauksle, nelabai ten sekesi nes maziukas labai jau sokinejo
ir tada spalio 5pas mw buvau, ji suklijavo kraujo tyrimus i knygute, pasake, kad viskas gerai ir sako viskas, uztrukau 5minutes pas ja
Ci gal pas mus ant kokios papulsi, mano pusbrolio mergina dabar gimde, tai sake per visa nestuma ja tik viena karta svere, antras akrtas buvo kai gimdyt atvaziavo, per visa nestuma keturis akrtus lankesi pas mw, nes tiek susitikimu jai paskyre, kudiki pernesiojio beveik menesi, gimdymas buvo klaikus
Na buna pasitaiko
As Scunthorpe mieste gyvenu, kita kaimyne mano nuejo pas mw, jai is akiu nustate kad laukiasi, sake pradejo sneketi vejus, ta apsisuko ir lietuva isviazvo ten ir pasiliko
Kitoms pasiseka cia, niekom nesiskuncia. Bet as kai turiu palyginima, kaip lietuvoj priziurejo enstuma ir kaip cia tai kardinaliai skiriasi