Renatukas51 parašė:
Sveikutes kaip laikotesar valgote lasinukus naminias desras ? Rukytus produktus
![]()
sveika, valgau ir as labai skanu mmm organižmas reikalauja rukytos mėsytės ar lašinukų...
Renatukas51 parašė:
Sveikutes kaip laikotesar valgote lasinukus naminias desras ? Rukytus produktus
![]()
sveika, valgau ir as labai skanu mmm organižmas reikalauja rukytos mėsytės ar lašinukų...
daliilia parašė:
Labas rytas,)
Ar esate kuri pirkusi is dodo.lt patalynes komplektus?apsaugeles? Kaip ten reikala…
Aš pirkau su meškučiais
labai patenkinta likau tiek medžiagyte, tiek išvaizda
ten pirkau rinkinuką tokį, kur patalynė ir apsaugėlės, kelias paklodėles, merliukų, vystykliukų
vaiduliukeP27 parašė:
Sveikutes,mamos kurios isejote i dekreta iskart is po pirmojo vaikucio vpa,kaip su dekreto ismoka?Tokiapat gavote kaip ir su pirmuoju vaikuciu,ar mazesne?
As vakar tik paskaiciavimus gavau, tai bus gal 300 lt mazesne ismoka, nei su pirmuoju, nes darbo dienu maziau...turbut svenciu daugiau pakliuva...
nerilyte parašė:
As vakar tik paskaiciavimus gavau, tai bus gal 300 lt mazesne ismoka, nei su pirmuoju, nes darbo dienu maziau...turbut svenciu daugiau pakliuva...
As dar jokio laisko is sodros negavau,bet iejus i mokejimus matau kad paskaiciuota jau,skaitau ir issigandau,ziuriu kad dienos uzdarbis paskaiciuotas daug mazesnis.Bet poto ziuriu apacioje parasyti pastaba jusu pasalpa yra paskaiciuotas pagal palankesni skaiciavima.Tai viskas gerai yra.
nerilyte parašė:
O po kiek dienu po prasymo pateikimo gavot paskaiciavimus?
vaiduliukeP27 parašė:
O po kiek dienu po prasymo pateikimo gavot paskaiciavimus?
Prasyma pateikiau penktadieni (24 d.),o laiskus su paskaiciavimais vakar (28 d.). Kiek maciau,tai dienos uzdarbis tas pats likes, tik vidurkis kaip skaicuotas, yra grafa "viso darbo dienu" tai dabar maziau.... Nu kazkiek maziau,bet ne drastiskai. Tai matysiu,kiek realisi perves, nes paskaiciavimai pateikti neatskaicius mokesciu
nerilyte parašė:
Prasyma pateikiau penktadieni (24 d.),o laiskus su paskaiciavimais vakar (28 d.). Kiek maciau,tai dienos uzdarbis tas pats likes, tik vidurkis kaip skaicuotas, yra …
Tai dar gausit laiska ir su nuskaiciuotais mokesciais.O mano visi dokumentai pateikti 23d.ketvirtadieni ir dar negavau jokio laisko.Na bet vistiek jau ant dienu bus
vaiduliukeP27 parašė:
Tai dar gausit laiska ir su nuskaiciuotais mokesciais.O mano visi dokumentai pateikti 23d.ketvirtadieni ir dar negavau jokio laisko.Na bet vistiek jau ant dienu bus…
Gal man pagreitintai, nes del gydymo istaigos kaltes veluoja tris sav.! Mano VPA nuo balandzio 7 d.prasidejo. I Sodra ir gydytojai skambinejau kas 2-3 dienas, tai turbut uzknisau negyvai
gitanaj66 parašė:
Kas kiek laiko lankotes pas gine?pagal viska reikia kas dvi savaites lankytis nuo 30 nestumo savaites. Man tai liepe kas tris savaites kolkas lankytis, o veliau…
Man kas 3 savaites nuo dekreto pradžios liepė lankytis. Apie ateitį dar nieko nesakė.
1 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai