na, masazisciu klausimu esu pasikauscius as neblogai...
Lentvaryje yra tokia p.Rita - pagyvenusi masaziste su daug metu stazu ir dar yra Trakuose (ligonineje dirba) tokia jaunute mergina Jurate (na, man nevirsta liezuvis ja jau moterim vadinti, nes labai smulkute ir jaunute atrodo). Vazinejom pas abi, patenkinta esu abiem, apie ta Lentvario masaziste dar Vi2te gal ka pasakys, ji su Leo irgi buvo koki karta gal...
Tai jei noresi, galesiu tel. pasakyt - pasiskambinsi, pati ivertinsi.
Del keduciu - tai mes turejom irgi medinuke, bet as pabijojau pipira joje maitinti nuo pradziu, nes be dirziuku jis makalavosi baisiausiai, bandziau skara pririst prie atloso, bet jis greitai is tos skarytes issivyniot ismoko, del to iszyziau vyrui abidvi ausis ir nupirkom va sita - nerealiai patenkintas ir vyras iki siol, nes pasodinai, prisegei ir gali net iki wc nueit - niekur nedings mazas.
Del primaitinimo tai tikrai - labai jau cia ziuret kiekvienam atskirai reikia, mano Liudas net pats nieko neeme i burna toks maziukas. Gyd irgi liepe vienu metu misinuka duoti, tai kai pakisau misinuka, ne tik kad negere, bet man dar 3 menesius po to jokio buteliuko i burna neisileisdavo!
Tai pradejom ragauti kitoki maista nei MP tik nuo 6 menesiu ir savaites mazdaug. Pradzia sunki buvo, bet dabar jau normaliai - pacios matot kokie zandai. Sedi, dziovinta duona siulpia ir krykstauja laimingas!
Ufff, na prirasiau kaip niekad. Leido mazas pasisakyti si karta...