Agnut parašė:
Sveikos!
Klausimas keliaujančioms su wizzair iš Skavstos. Mano vaikų id kortelės (lietuvišk…
Abejoju ar praleis su negaliojanciais dokumentais ir nemanau kad yra skirtumas ar tai vaikai ar ne
Agnut parašė:
Sveikos!
Klausimas keliaujančioms su wizzair iš Skavstos. Mano vaikų id kortelės (lietuvišk…
Abejoju ar praleis su negaliojanciais dokumentais ir nemanau kad yra skirtumas ar tai vaikai ar ne
Agnut parašė:
Sveikos!
Keliaukite į ambasadą ir pasiimkite laikiną grįžimo dokumentą
sunny sky parašė:
Abejoju ar praleis su negaliojanciais dokumentais ir nemanau kad yra skirtumas ar tai vaikai ar ne![]()
Tikrai sutinku, galiojimas pasibaiges, vadinasi dokumentu kaip ir nera. Reikia asmens grizimo pazymejimu..
Agnut parašė:
Sveikos!
Greitai tuos pazymejimus isduoda ta pacia diena, reikia tik vaiku nuotrauku. Siaip visada tokiais klausimais skambinkit i ambasada, ten zmones dirba del tokiu klausimu ir atsakys jums tiksliai, o ir prisiskambinti niekada nera bedu 😉
sunny sky parašė:
To ir linkiu :* Lauksim ziniu
Mes jau 👶👶👶3760gr. ir 51cm
Pukotuke parašė:
sveikinu!!!! :-))
Pukotuke parašė:
Sveikinimai 👍👏
Pukotuke parašė:
Valio! Taip ir galvojau, jau norejau klaust, kibint
na ir kaip viskas?
sunny sky parašė:
Valio! Taip ir galvojau, jau norejau klaust, kibintna ir kaip viskas?
Oj geriau ir neklausik 😰😰😰😰 Po tiek paru kankinimosi su saremiais ,galutinis rezultatas extra cp,det neisitaisimo i gimdymoTakus ir izkelto smakro i virsu. Niekaip nepavyko Jo apverst ar pastumet Lauk,nors tiek stengemes. 😖😫
Na svarbiausia kad turtas Jau posonei o visa Kita uzsimirs,praeis Kaip blogas sapnas 👍😊😉
Pukotuke parašė:
Oj geriau ir neklausik 😰😰😰😰 Po tiek paru kankinimosi su saremiais ,galutinis rezultatas extra cp,det neisitaisimo i gimdymoTakus ir izkelto smakro i virsu. Niekaip …
Didziausi sveikinimai sulaukus jau leliuko jum jau baigesi viskas o man kaip stojo viskas taip stojo saremiu bent nebeliko tik pastovus maudimas. Jau labai gimdyt noriu o lelyte neskuba niekur mamka kankina🙈
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai