AMTE parašė:
oi tikrai,kad ne,man tik pilvo pratimai skiriami,aisku siek tiek dameta ivairoves
O pagražėjo pilviukas?
AMTE parašė:
oi tikrai,kad ne,man tik pilvo pratimai skiriami,aisku siek tiek dameta ivairoves
O pagražėjo pilviukas?
Dianak parašė:
O pagražėjo pilviukas?
kokia buvau,tokia esu,tik kg priaugo,ir apimtys padidejo
AMTE parašė:
kokia buvau,tokia esu,tik kg priaugo,ir apimtys padidejo
Tai gal netinkamą programą sudarė? Nes per pusę metų oho kokie rezultatai būna
Dianak parašė:
Tai gal netinkamą programą sudarė? Nes per pusę metų oho kokie rezultatai būna![]()
patikek,treneres patyre,jos pacios nezino,kodel man taip,isbandem jau daug,bet man atvirkstine reakcija
AMTE parašė:
patikek,treneres patyre,jos pacios nezino,kodel man taip,isbandem jau daug,bet man atvirkstine reakcija
hmmm...
tai gal cia hormonai siaucia tavo organizme?
gal sutrikusi medziagu apykaita? o gal skydliauke kalta
aisku, cia mano speliones
o pas gyd.nebuvai, nebandei kraujo tirtis, papasakoti situacija su sporto klubu? Idomu ka jie apie tai mano?
mazulia parašė:
hmmm...tai gal cia hormonai siaucia tavo organizme?
gal sutrikusi medziagu apykaita? o gal skydliauke kalta
aisku, cia mano speliones
o pas gyd.nebuvai, nebandei kraujo tirtis, papasakoti situacija su sporto klubu? Idomu ka jie apie tai mano?
![]()
![]()
ko gero menopauze arteja,bus kaip mamai,35m pradejo stambeti,ir as taip pat,o50m kai suejo,kg tirpo kaip niekur nieko
AMTE parašė:
ko gero menopauze arteja,bus kaip mamai,35m pradejo stambeti,ir as taip pat,o50m kai suejo,kg tirpo kaip niekur nieko![]()
Vis tiek juk iš oro kg neauga, vadinasi mityba nėra tinkama...
AMTE parašė:
ko gero menopauze arteja,bus kaip mamai,35m pradejo stambeti,ir as taip pat,o50m kai suejo,kg tirpo kaip niekur nieko![]()
na gal ir tame cia reikalas su tais kg
Dianak parašė:
Vis tiek juk iš oro kg neauga, vadinasi mityba nėra tinkama...![]()
kas liecia mityba,po pirmo gimdymo,buvau daug ko atsisakius,ir taip gyvenau 10metu,kol viena diena pagalvojus vel emiau normaliai maitintis,svoris visada buvo geras,paskui po aptureto streso nukrito iki 45kg,atrodziau baisiai,atvaziavau i Airija ir svoris staigiai pradejo augti,kokiu tik dietu nesilaikiau,po dietu priaugu vel,nustojau laikytis dietu valgau kaip ir visada
Aisku gali, tam ir yra daromi maisto netoleravimo testai,( gal teisingai i Lt kalba isverciau:))) pvz man netinka labai bulves, jas per visa nestuma labai megau
bulves keptos, virtos troskintos:))))..... Tai vat taip ir gavosi. As esu prasirgusi anoreksija tai iskentejau toje srityje labai daug
todel ir nusprendziau studijuosiu dietologija
bet vis dar kaupiu zinias nes sioje srityke reikia dar tobuleti ir galo nera:))
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai