Aurealija parašė:
Man tai kaskaip ne prie širdies rukančios moterys. Kaskaip negražiai žiūrisi.
dar kad ziurisi negraziai kaip ruko moteris tai dar nieko bet jai eina aire ir su baisuliniu pilvu ir cigarete plesia tai tikrai negrazu ir kenksminga
Aurealija parašė:
Man tai kaskaip ne prie širdies rukančios moterys. Kaskaip negražiai žiūrisi.
dar kad ziurisi negraziai kaip ruko moteris tai dar nieko bet jai eina aire ir su baisuliniu pilvu ir cigarete plesia tai tikrai negrazu ir kenksminga
salele2 parašė:
Jo jo cia UK taipat nescios su cigarette dantyse,net slikstu ziuret...kaip taip but abejingiems savo vaiko sveikatai as nesuprantu....
salele2 parašė:
matai jos vos nekasmet gimdo,o abortai airijoj tai uzdrausti tai joms matyt vienodai.
Ai as neturiu pateisinimu tokioms slikstynems....
Upsiuke parašė:
Mes snd su vyru pradejom mesti rukytiVyras ryte atsikele ir nuejo parukyti
as is paskos
nu ir kaip jums?
![]()
nu tu duodi
bugibuu parašė:
man tai isvis, 167cm ir 97kg, 30k dar vis kabo![]()
tad merginos jum jau nedaug reikia numest... kai kuriom trecdaly, ketvirtadaly, AR SEPTINTADALY nei MAN![]()
![]()
![]()
labas drauge
mano ugis 170, sveriu 105
pz, juokas per asaras
oi del nesciu rukanciu aciu dievui man neteko matyti bet teko girdeti, mano sese gyvena anglijoje ir ten yra kaimyne kuri laukiasi 2 men ir jau gimdys tai sake kas diena paruko po cigariuko, na sorry sakau cia jau durnumo laipsnis, sako nu tai ji labai ruke pries tai ir skaite kad viena cigarete nepakenks, nu sakes sakau, jau ant tiek butu kad nebegaleti net per nestuma mesti,ir dar kaip pasake kad nevengia isgerti vyno, nu del alkocholio nieko labai pikto nesakau, bet ir tai mano nuomone nestumo metu turi visko mama atsisakyti zalingo
isikirus pyragu ne
23 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai