Vasaree parašė:
Malonu buvo pabendrauti su kai kuriomis, bet nuo siol busiu tik stebetoja, sekmes visoms ir kuo daugiau geru emociju![]()
Neatsiribokit nuo grupes tos vistos tegul su savim bedrauja,nepamirskit jog cia yra ir maloniu zmoniu
Vasaree parašė:
Malonu buvo pabendrauti su kai kuriomis, bet nuo siol busiu tik stebetoja, sekmes visoms ir kuo daugiau geru emociju![]()
Neatsiribokit nuo grupes tos vistos tegul su savim bedrauja,nepamirskit jog cia yra ir maloniu zmoniu
svajonese parašė:
Neatsiribokit nuo grupes tos vistos tegul su savim bedrauja,nepamirskit jog cia yra ir maloniu zmoniu![]()
Zinote, o jus visgi teisi, kodel as tureciau atsiriboti del tuju dvieju kaip jus sakote "vistu"
pralinksminote, aciu jums labai, kartais pakanka tik parodyti draugiskuma, saunuole
Jetus maria....vienas zodis VISTA....o tiek emociju.....aciu kurios neisizaide. Jau tiek laiko esu sioj grupej...siaip daug nekomentuoju...bet kai kurie klausimai tikrai banalus... aisku jus galit klaust, nereguot i BAISIAI PIKTUS POSTUS (kaip mano)! Bet bukit protingos ir nesusireiksminkit. As moku ir tyliai paklausyt, paskaityt. Tad del manes cia tikrai neverta putotis ir kelt tokia diskusija ir juolab sakyt likit sveikos mergaites- nebekomentuosiu, nes vel busiu kaip nors izeista. Vienu zodziu, pacios elgetes vaikiskai.
svajonese parašė:
Juokas ima cia vis prisijunguspastebejau kad dvi paneles labai protingos ir meksta isreikst savo nuomone nevisom moterim priimtinu budu
gal jusu eikit dviese…
Dabar taip, visų pirma forumas yra Vieta, kur visos reiškia savo nuomonę, o kad nuomonės skiriasi tai faktas, nes ne visi mažybiniais daiktavardžiais kalba. Galit mane vadinti kaip norit, nes tokios moterys ne mąstančios man visai ne imponuoja, taip kad duodu gerbiamoji tau kelią. Niekur aš nežadu eiti, o ir pati ne savininkė šio forumo kad aiškintis kam kur eiti.
P. S. Nepastatyk manęs į tokią poziciją, lyg aš visas durnomis vadinčiau, labai nekorektiška ir tokios "draugiškos" forumietės.
- Pagrandukas - parašė:
Butent taip - bobomis is interneto nereikia pasikliaut, net jei jos ir medikes! Pritariu.
Ar Jus cia specialiai taip??? Visos viska sugeba, ne visoms pavyksta taip kaip nori, kaip tikisi ir kaip planuoja. Gal uztenka jau to jusu smerkimo per aplink ir pamokslavimo. Tema ne apie tai.
Vasaree parašė:
Zinote, o jus visgi teisi, kodel as tureciau atsiriboti del tuju dvieju kaip jus sakote "vistu"pralinksminote, aciu jums labai, kartais pakanka tik parodyti dra…
As taipat turejau cia koflikta su tais paciais zmonem
taciau neatsiribojau neman hormonai trugdo bedraut
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai