skirmantukas parašė:
Ir tipo pateko i tuos 2% kurios pieno neturi![]()
Ha ha man ir taip atrodo , kad sitaip bus 🤷♀️🤣🤣🤣
skirmantukas parašė:
Ir tipo pateko i tuos 2% kurios pieno neturi![]()
Ha ha man ir taip atrodo , kad sitaip bus 🤷♀️🤣🤣🤣
Evighet parašė:
Iki pirmo augimo šuolio max datemps.
As ta pati pagalvojau. Nes man tie suoliai budavo baisu. Vis galvoji na ko tas vaikas kabo ant tu papu. Ar pieno neuztenka ar kas ir pati esu bandzius duot misinuko nes galvoju nepavalgo vaikas 😁.
Raseliukas parašė:
Kaip vabaliukui sekas su kg, idomu dar nevirsyjo 10 kg. ir nepateko i apsileideliu sarasa?nes pasak pacios, kuri nescioji uzsideda daugiau, kaip 10 kg. yra…
Nu dar nemanau kad labai arti 10kg. Vat po 30sav bus issukis kontroliuot svori 😅
To_the_Moon parašė:
As ta pati pagalvojau. Nes man tie suoliai budavo baisu. Vis galvoji na ko tas vaikas kabo ant tu papu. Ar pieno neuztenka ar kas ir pati esu bandzius duot misinuko…
Maniškei kai buvo augimo šuoliai tai irgi pirmo šuolio metu daviau mišinuko, bet susiėmiau ir toliau maitinau, bet tikrai tikrai buvo sunku tuo momentu, pati norėjau viską mesti su tuo maitinimu
Raseliukas parašė:
Kaip vabaliukui sekas su kg, idomu dar nevirsyjo 10 kg. ir nepateko i apsileideliu sarasa?nes pasak pacios, kuri nescioji uzsideda daugiau, kaip 10 kg. yra…
Aš priaugau 25kg 😂🤣🙈 db žinau, ryjau kas papuola ir esu apsileidus 😂🤣🙈
Evighet parašė:
Aš priaugau 25kg 😂🤣🙈 db žinau, ryjau kas papuola ir esu apsileidus 😂🤣🙈
Va, va as ir apsileidusi. Priaugau 25kg. 😂 Cia mano foto 16nestumo savaiteje su mazaja. Idomu kaip reikejo sukontroliuoti, kad taip nesipusciau 😂
black panther parašė:
Va, va as ir apsileidusi. Priaugau 25kg. 😂 Cia mano foto 16nestumo savaiteje su mazaja. Idomu kaip reikejo sukontroliuoti, kad taip nesipusciau 😂
Nu nebutum rijus tiek butum nesiputus 😂😂😂
To_the_Moon parašė:
Nu nebutum rijus tiek butum nesiputus 😂😂😂
Maze gime 37savaiciu, gaila neturiu foto pries gimdyma, nes jau tikrai pilva vilkau 😂
Raseliukas parašė:
Aš tai buvau apsileidus, nes vien skysčių 10 kg prisikaupė per paskutines kokias... 2 savaites. Mano inkstai mane apleido - tai va - apsileidau
black panther parašė:
Nieko sau skrandis - valdykis - moterie
Bet šiaip įspūdinga 16 sav, su pirmu - aš bandžiau tuo metu įžiūrėti bent kažką, ar matos, kad laukiuos
Kūda buvau, bet tik vos vos talija pradingo
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai