L.A.P.Ė. parašė:
Pasimysciot ir savo kumstukais pasimojuot galit ir meiliu seiliu temoj,nebutina visu temu apskiest😁😁😁
nu aš pasistengsiu neapskiest, bet kyla labai noras nesamoniu parasyt 😁
L.A.P.Ė. parašė:
Pasimysciot ir savo kumstukais pasimojuot galit ir meiliu seiliu temoj,nebutina visu temu apskiest😁😁😁
Lauryyt_ parašė:
Tai jau geriau nesamone,negu sekmytes,kumstukai,myliukai it kiti sudukai su kilometriniu seiletekiu🤢😁😁
Braškė43 parašė:
O tau jų visai nereikėtų turėt😉
Cia jus tokiais palinkejimais svaistotes nes nesmerkiu moteru kurios nutraukia nestuma ir nesigaili? Ar kad aplamai dristu diskutuoti?
L.A.P.Ė. parašė:
Tai jau geriau nesamone,negu sekmytes,kumstukai,myliukai it kiti sudukai su kilometriniu seiletekiu🤢😁😁
Tu dar nesupratai kad harmonijos visur reikia? Ir pasipykim myliukai turi užvaldyti
Blemba gaila kd nemoku td gifu įmest, labaibman čia jų trūksta 😄
Šakar. Makar parašė:
Tu dar nesupratai kad harmonijos visur reikia? Ir pasipykim myliukai turi užvaldyti![]()
Svarbiausia nelaukti menesiniu kartu ir laikyt kumstukus,vis bandau isivaizduot kaio turi atrodyt tas nelaukimas,nu laukimas dar daeina,o kai nelauki tai tiesiog kasdien galvoji nelaukiu nelaukiu nelaukiu,gal paaiskinsi man durnai?😁
L.A.P.Ė. parašė:
Svarbiausia nelaukti menesiniu kartu ir laikyt kumstukus,vis bandau isivaizduot kaio turi atrodyt tas nelaukimas,nu laukimas dar daeina,o kai nelauki tai tiesiog ka…
Atsisėdi ramiai vakare, sukryziuoji kojas ir pirsciuskus sudėjus gražiai sakai mmmmmm hmmmm mėnesinės neateikit (greitabalse isvardini visus nikus) Nu ir taip apie 20 minučių kasdien. Easy peazy gi.
Šakar. Makar parašė:
Atsisėdi ramiai vakare, sukryziuoji kojas ir pirsciuskus sudėjus gražiai sakai mmmmmm hmmmm mėnesinės neateikit (greitabalse isvardini visus nikus) Nu ir taip apie …
Oj durnele,niekaip nebutu daeje🤕ble tos mados keicias sviesos greiciu😁😁😁
L.A.P.Ė. parašė:
Oj durnele,niekaip nebutu daeje🤕ble tos mados keicias sviesos greiciu😁😁😁
Nu svarbu pripažinti savo neišmanymą, nieko tokio atleistina 🥰😂😂😂 o va ką kumstukai daro ir aš nežinau 🤔
L.A.P.Ė. parašė:
aš tokį klausymą esu išgirdus iš draugės, sakau va jau aš po OV, sako nu tai laukies, sakau tai jo jo, 1dpo jau laukiuos 😁😁 o ji tokiu rimtu veidu, tai juk jau rodytu, aš taip galvojau, kad ji juokauja, bet ji tokiu rimtu veidu šnekėjo, kad nežinojau ką ir besakyti 😁😁 tai tiesiog norejau tokia banalia istorija pasidalinti ir dar karta, tik garsiai is to pasijuokti 😁😁
Šakar. Makar parašė:
Nu svarbu pripažinti savo neišmanymą, nieko tokio atleistina 🥰😂😂😂 o va ką kumstukai daro ir aš nežinau 🤔
bet kartais pagalvoju, kad tų madų neprisivysi 😁😁 pati pirma menesi buvau isprotejus, bet aciu dievui atsipeikejau 😁😁 nes jau realiai gimdžiau pries mm 😁😁
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai