Silke parašė:
Aga, aš irgi noriu paskaityti ir pasijuokti...![]()
![]()
Šiaip mergaitei matyt dėmesio trūkumo sindromas. Įsikalbėjo sau nėštumą ir jaučia …
Nebėr jau tų temų.. Tai neaišku kas jas kuria ir kas trina
Silke parašė:
Aga, aš irgi noriu paskaityti ir pasijuokti...![]()
![]()
Šiaip mergaitei matyt dėmesio trūkumo sindromas. Įsikalbėjo sau nėštumą ir jaučia …
Nebėr jau tų temų.. Tai neaišku kas jas kuria ir kas trina
femme parašė:
kalbi apie ta pacia autore (-iu). viena vakara pavydejo draugei elitines prostitutes pareigu, kita vakara TD ieskojo drauges lesbietes su 2-3 dienu putekvapiu :thu…
putekvapis
pirmą kartą gyvenime girdžiu tokį žodį
Nerii parašė:
putekvapis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
buvo buvo ir dar ne tokių žodelių buvo
Nerii parašė:
" ieskojo drauges lesbietes su 2-3 dienu putekvapiu"....![]()
tai čia tipo 2-3 dienas būt nesiprausus???
![]()
![]()
o dieve, kur r…
cia jau nebe jaunimelis cia iskrypeliai
Nerii parašė:
![]()
![]()
o dieve, kur r…
nu ziauru ka, neteko nieko panasaus girdet
Nerii parašė:
![]()
![]()
o dieve, kur r…
o ka??? narys viska buvo labai issamiai paaiskines: kas, kodel ir kam to reikia..... nu ko cia panikuoti?
ziuri i tai kaip i anekdota ir nedraskai sau nervu... nes kai pagalvoji ka sakytu realiame gyvenime, tai.... Visos turbut suprantat, kad tokio drasumo ir beribes fantazijos neliktu ne kvapo...
oj kokia pikta esu tad ir rasau i si foruma
zodziu mano vyras savo seseriai taxistas ir siaip bankas...sivakar jo sese nieko nesitarusi su mumis , pasake jog reikes ja ir jos hakali, atvesti iki kns, ir vel kazkur nuvesti ..nesvarbu yra to kuro ar ne...siaip tai menesiais nieko nereikia, neidomu gyvi ar mire,sergam ar ka valgyt turim.bet kai reik nuvest parvest visad mus prisimena.aj ir kas men prisimena kai reik pinigu atsiusti, nes gyvena ju tevu bute.bendrasavininkai su vyru, tai tipo puse mokesciu ir vyrui priklauso moket
aisku cia tik viena menka smulkmena kuri sivakar mane iserzino...
Oj zn ka tai reiskia :-D :-D taip atrodo kad musu nei gyvu siame tarpe nera....bet jeigu kazko jau prireikia....neatsiginsi
nu bet kas cia per prikolai moketi per puse komunalinius...
ko jus jos graziai nenusodinat ir nepaaiskinat kad paciai reikia moketi uz savo komunalinius, jeigu jus ten ne negyenat?
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai