Juditel3 parašė:
Dar reiktu susieti moksliniu straipsniu sarasa ir pateikti psichologine isvada, gal net dviem kalbom![]()
ar jau turi leliuka?
Juditel3 parašė:
Dar reiktu susieti moksliniu straipsniu sarasa ir pateikti psichologine isvada, gal net dviem kalbom![]()
ar jau turi leliuka?
adriuke parašė:
ar jau turi leliuka?
Dar ne
laukiu. Buvau klinikose, kaklelis nei kiek neprasiveres. Jei iki antradienio nebus veiklos, guldys ir skatins
Juditel3 parašė:
Dar nelaukiu. Buvau klinikose, kaklelis nei kiek neprasiveres. Jei iki antradienio nebus veiklos, guldys ir skatins
mano welawo 5 dienas. ilgai netempk. mano buvo atsiweres 3 cm wisa menesi bet nei saremiu nei nieko .nuleido wandenis tada prasidejo bet jau tie wandenai buvo zaliai juodi ir waikiukas jau buvo ju priwalges sake jei buciau dar diena laukus tj butu waikiukas nebegywas.
adriuke parašė:
mano welawo 5 dienas. ilgai netempk. mano buvo atsiweres 3 cm wisa menesi bet nei saremiu nei nieko .nuleido wandenis tada prasidejo bet jau tie wandenai buvo zalia…
Oj netempsiu, jau labai vargina viskas, vyras kasdien sako "gal jau siandien?"
man kol kas nedaug dar, uzvakar terminas buvo. Tai stengiuos nesedet daug ir pajudet, po namus, po lauka, apsipirkt , sakau gal isjudinsiu po biski
o kaip tau su judesiais buvo? Mano nepakite, kaip malesi pilve taip malasi
Juditel3 parašė:
Oj netempsiu, jau labai vargina viskas, vyras kasdien sako "gal jau siandien?"man kol kas nedaug dar, uzvakar terminas buvo. Tai stengiuos nesedet daug ir pajud…
Naturaliai gimdyma gali paskatinti:
1. Seksas (spermoje esancios medzegos suminkstina gimdos kakleli, lengviau atsiveria)
2. Maistas (ananasas, astrus maistas)
3. Judejimas (pvz. lipimas laiptais, bet nereikia persistengti, kad per daug nepakiltu pulsas ir nebutu vaikui soko)
Mary.S parašė:
Manęs su purvais niekas nemaišo. Jei neleidi, tai ir nemaišoO kam aš nepatinku yra absoliučiai ne mano reikalas. Pasistenkit tą ištvert kaip nors, a? Į j…
Taip
trumpai sakant priimk zmogu toks koks jis yra ir problemu nematysi. Bet daugumai tai taip sunku kad pradeda kita uz rankoves tampyti jei kazkas pasisako kitaip.
Visi pamirstat viena taisykle leiskit dar ir dar ja priminti: Kaip Sauksi Taip Atsilieps.
MorenaPasion parašė:
As kai norejau pagimdyt tai isvariau i prancuzija,ten pasivaiksciojau prie juros,biski kalnais paejau aukstyn zemyn,tada gryzus namo laiptais is 3 i 1 auksta sureis…
Va koke bomba
kita kart atsiminsiu ;)
nežinau, ko jums ta marry kliūna
na, dabar kžkp į bendrus forumus nebepapuolam, bet jei papultume, jaučiu mūsų nuomonės vėl išsiskirtų... na, aš galvoju ji kiek savotuška, neabejoju, kad jei turi nuomonę apie mane, tai bus kažkokia panaši, bet kad sakyt ar tikrai manyt, kad ji pasikeistų? o kam? labai idomią asmenybę turi, gal kiek ne taktiška, kartais stačiokiška, bet o kodėl jai tokia nebūt? forumo tiesos toli gražu nėra gyvenimo tiesos, ir forumo gyvenimas, nėra tikras gyvenimas. vis kaskart bandot įkrėst jai ale proto, bet pačios aplenkti jos nė nebandot... nesuprantu...
juk taip paparasta žmogų ignoruot, jei jau taip labai netinka.
jolitukas.mo parašė:
Va koke bombakita kart atsiminsiu ;)
Labai jau norejau gimdyt
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai