2019liepa parašė:
Čia gal apie sėklidžių hidrocelę kalbat?
neesu tikra, nes diagnozės dar nėra, tik sako, kau yra skysčiai vienoje sėklydėje , ačiū pasiskaitysiu apie jūsų parašyta ligą
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnį2019liepa parašė:
Čia gal apie sėklidžių hidrocelę kalbat?
neesu tikra, nes diagnozės dar nėra, tik sako, kau yra skysčiai vienoje sėklydėje , ačiū pasiskaitysiu apie jūsų parašyta ligą
Zose_ilganose parašė:
Sveikos, merginos. Gal žinote, kur Lietuvije šiuo metu pigiausias NIPT tyrimas? Labai ačiū už atsakymą.
Sveika, aš dariausi MedicinaPractica labaratorijoje NIPT Veracity tai, labai geros kainos ten 😊
tygra parašė:
Sveikos. Kokios daugmaž eilės pas genetikus Vilniuje su siuntimu? Man 35 ir jau priklausytų kaip suprantu kažkokie tyrimai nemokamai? Pas ginekologę tik už 2 sav. b…
Pas genetikus apžiūrai galima nuo 11 iki 13+6 sav registruotis su siuntimu, siuntimą išrašo ir šeimos gyd. Patogu registruotis per e sveikatą, bet galima ir telefonu skambintis į registratūrą. Kartais internetu nerodo visų laikų, o tel paskambinus būna kokia vieta. Dėl eilių, sunku komentuoti, buvau 3 kartus su 3 nėštumais, vietų visada buvo. Bet reikia iš anksto jau tokį dalyką planuotis. Pagal amžių priklauso echoskopas ir prisca, galima darytis nipt, santarose 600 eur dabar su mikrodeliacijų tyrimu.
Gretamm parašė:
Pas genetikus apžiūrai galima nuo 11 iki 13+6 sav registruotis su siuntimu, siuntimą išrašo ir šeimos gyd. Patogu registruotis per e sveikatą, bet galima ir telefon…
Ačiū, bandysiu registruotis.
Misko_uoga parašė:
Sveikos,
Tiek Genetikos Klinikoje tiek Santarose aparatūros yra labai geros tai, geriau eiti į Santaras, nes kam mokėt 130€ kai galit nemokamai tą patį gauti 🙂
Soony parašė:
Merginos, jau buvo rašyta, bet dar perklausiu. Per kiek laiko maždaug ateina vvt kariotipų atsakymas santarose? Man paėmė praeitą pirmadienį, tai kraustausi iš prot…
Aš esu skaičiusi, kad dvi savaites keliauja atsakymas, bet patirties neturiu 😥 linkiu greičiau sulaukti 🙏🏻
Soony parašė:
Merginos, jau buvo rašyta, bet dar perklausiu. Per kiek laiko maždaug ateina vvt kariotipų atsakymas santarose? Man paėmė praeitą pirmadienį, tai kraustausi iš prot…
2 sav, bet nebijokit jei pas Benušienę ėmė VVT tai pati paskambins ji tikrai
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai