Soony parašė:
Kai laukiausi sunelio pasakiau visiems iskarto, su sekanciu nestumu irgi pasisakiau iskarto, deja po keliu savaiciu teko zinia pakeisti - nes nesivyste. Kai vel pas…
Labai užjaučiu jus, kad tiek teko išgyventi 🙏🏻
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįSoony parašė:
Kai laukiausi sunelio pasakiau visiems iskarto, su sekanciu nestumu irgi pasisakiau iskarto, deja po keliu savaiciu teko zinia pakeisti - nes nesivyste. Kai vel pas…
Labai užjaučiu jus, kad tiek teko išgyventi 🙏🏻
rugiulaukai parašė:
Jus pajusit, kada norėsite apie tai su kuo nors pasikalbėti. Kai pastojau, žinojo tik vyras, bet kai man 12 sav. nutraukė nėštumą dėl patologijos, pasakiau daug kam…
Pritariu del palengvejimo.. turėjau 4 nėštumus. Dvynukai prarasti 17 savaičių, po to nustatytas Patau.. Apie visus žinojo kolegos. Mane palaikė, po nelaimių gaudavau labai daug palaikymo. Tikrai buvo lengviau. Ir kiekvieną kartą pastojus, visi džiaugdavosi ir tikedavosi,kad viskas bus gerai, rūpindavosi, pasaugodavo nuo visokių situacijų, nuo krūvio. Bet kolegos kolegoms nelygus. Pvz mano drauge orgi turėjo neskemingus du nėštumus, bet su trečiu nieko nesake niekam. Nes jau su antru nėštumu jautė spaudimą iš kolegų,kad va tau ir vel nedarbingumo reiks, gal vel nutiks nelaime ir begalesi eiti dirbt kelias savaites.
Žodžiu nukrypom nuo temos 🤭
Bet ką norėjau pasakyti,kad po blogų dienų ateina geresnės dienos. Jeigu ne šiandien, ne rytoj,bet kažkada.
Sunkumai duoti stipriems žmonėms, silpnieji neišgyventų.
Ir žinokit, kad tai kažkada praeis.
Sėkmės merginos!
Rasytė12 parašė:
Pritariu del palengvejimo.. turėjau 4 nėštumus. Dvynukai prarasti 17 savaičių, po to nustatytas Patau.. Apie visus žinojo kolegos. Mane palaikė, po nelaimių gaudava…
❤️
tygra parašė:
Sveikos. Kokios daugmaž eilės pas genetikus Vilniuje su siuntimu? Man 35 ir jau priklausytų kaip suprantu kažkokie tyrimai nemokamai? Pas ginekologę tik už 2 sav. b…
Jei į santariškes nemokamai, tai sunkiai su vietom, menesis prieš turi registruotis. Ir tai laimės dalykas spėt pagaut laisva vizitą
M.Adams parašė:
Jei į santariškes nemokamai, tai sunkiai su vietom, menesis prieš turi registruotis. Ir tai laimės dalykas spėt pagaut laisva vizitą
O kaip suspėti tada pvz ta Prisca pasidaryti iki 12 sav? O privačiai kaip eilės?
tygra parašė:
O kaip suspėti tada pvz ta Prisca pasidaryti iki 12 sav? O privačiai kaip eilės?
Tai čia reikia skambintis ir bandyti registruotis, nes pati ėjau privačiai, tai kaip užtaikysit, gali ir savaitę tekt palaukt, gali ir iki mėnesio. Žiūrint dar pas ką ir privačiai norit. Aš privačiai, balandžio mėnesiui jau vasario 15 užsiregistravau.
tygra parašė:
Iki 13sav. Privačiai irgi iš anksto reik rašytis, bent porą sav. Genetikos klinikoj prisca 50, konsultacija su echoskopija +130€
Man gydytoja siuntimą pas genetikus parašė,kai buvo vos 6sav. Tai jus paskambinkit ginekologei gal išrašys nuotoliniu siuntima ir nereiks laukt dar pora sav vizito.
M.Adams parašė:
Iki 13sav. Privačiai irgi iš anksto reik rašytis, bent porą sav. Genetikos klinikoj prisca 50, konsultacija su echoskopija +130€
Čia Santariškese genetikos klinikoje tokios kainos ? O prisca čia su kompensacija jau 50 Eur?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai