deimantenei parašė:
Adatėles reikia keisti kai atbunka, nes jos atbunka 😊
Po penkių dienų jau reikia keisti? Tokiu tempu aparato komplekto užteks apie mėnesį. 😅 4 adatos pridėtos.
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįdeimantenei parašė:
Po penkių dienų jau reikia keisti? Tokiu tempu aparato komplekto užteks apie mėnesį. 😅 4 adatos pridėtos.
Ermelinda parašė:
Du gestacinius turėjau, nėra buvę ženklių skirtumų per abi rankas, max per 0.2
Jums gerai. Mano skirtumai po 0,5 iš trijų ar keturių matavimų skirtingų rankų. Kuo toliau matuoji tuo paprastai mažiau rodo.
Tūla parašė:
O tai jūs galvojat, kad jus viskuo aprūpint turi? Aš pirkau adatėles papildomai ir nemačiau problemos. Džiaugtis reikia, kad juostelės kompensuojamos, nors man tekę ir jas pirkt pilna kaina, bet nesiskundžiau
deimantenei parašė:
Ir niekas jūsų nieko neprivers daryt jeigu nenorit. Nesilaikykit dietų, nesimatuok…
Labai taikliai parašėte 🤗
deimantenei parašė:
Ir niekas jūsų nieko neprivers daryt jeigu nenorit. Nesilaikykit dietų, nesimatuok…
Tai gersim, tik šiaip diagnoze suaubejojom. O kodėl jus tai sunervino. Jūs nekeliate niekam klausimų? Maža ką kitos geria, kitos ir narkotikus vartojančios sveikus vaikus pagimdo. Ir su sunkiu alkoholizmu... Bet jūs neklauskit nieko, darytkit kaip jums sako, aklai, net tada, kai neatitikimą ryškų matot neprašykit niekieno jums paaiškinti. Tokie žmonės kaip jūs, nekeliantys klausimų, visiems yra labai patogūs.
Tūla parašė:
Tai gersim, tik šiaip diagnoze suaubejojom. O kodėl jus tai sunervino. Jūs nekeliate niekam klausimų? Maža ką kitos geria, kitos ir narkotikus vartojančios sveikus …
Kelių klausimus ten kur reikia, ir kalbuosi su gydytojais, tariuosi. Savo galvą ant pečių turiu ir aklai niekuo netikiu, bet lygiai taip pat adekvačiai žiūriu į savo sveikatą ir pasiskaitinėju daugiau nei vieną ar du šaltinius.
Visa aplinka kalta, kad cukraus rodikliai pakilę
Man taip irgi buvo, diagnozė nuo pirmo kraujo patikrinimo, rodiklis tik per 0.1 didesnis buvo, o diagnozę iškart įrašė. Kuo daugiau piktinausi, kad medikai kalti ir ir stresavau, kad gausiu insuliną, tuo rodikliai buvo blogesni. O kai susitaikiau ir nustojau- viskas buvo normos ribose ir valgiau praktiškai viską ir bulves ir net kruasanus ir insulino neprireikė. Ir nesitikrindavau iš 10 pirštų, čia jau psichozė šiek tiek. ;) linkiu ramybės ir susitvarkys cukrus, pasimėgaukit dabar dar maistu, nes kai gims vaikas ir jei maitinamas turės bėdų su pilvuku, tas jau praities gd atrodys toks myzeris, patikėkit… 😂
Tūla parašė:
Tai gersim, tik šiaip diagnoze suaubejojom. O kodėl jus tai sunervino. Jūs nekeliate niekam klausimų? Maža ką kitos geria, kitos ir narkotikus vartojančios sveikus …
o is kur jus zinot kuris yra teisingas rodiklis? ar galvojat, kad butent tas pats maziausias yra teisingas?
Zinokit man nekilo minties pasitikrinti is skirtingu pirstu kol nepamaciau fb grupei , kad taip daro moteris ir galiu pasakyti, kad tai dar labiau samisio sukelia ir manau irgi nera tikslu.
Jusu pasirinkimas Jus galit ir nesimatuoti ir per diena 10 kartu matuotis ,sutikti su insulinu arba ne.
Nusipirkint freestyle aparatą ir baigsis visos panikos, jei tikrai "nekyla" pas jumis tas cukrus.
Man buvo išduoti du tokie patys aparatai pas skirtingas endo ir abu rodė skirtingus rodmenis to pačio tikrinimo metu.
Freestyle rodo +- 0.2 paklaida nuo veninio kraujo, kuris ir rodo tikslius skaičius, o ne kapiliarinis iš piršto. Aparatas daug nekainuoja, bet juostelės brangesnės - čia jums nieks nieko nekompensuos.
Jei freestyle aparatas rodo padidintą - tada reiktų sunerimti. Bet gerai kai kuriuos paminėjo, kad ne dėl daktarų tikrinatės ir jiems nieko įrodinėt nereikia, reikia turėti tik savo sveiką protą. Man GD buvo diagnozuotas 7savaitę ir su juo gyvenau iki pat gimdymo, nors testo metu buvo viršyta tik per vieną šimtosios dalį. Džiaugiuosi iš dalies, kad supurtė gyvenimėlį, nes priaugau tik 9kg per visą nėštumą. Ir tos kuriuos sakot, kad visą gyvenimą buvau kūda, sportavau, sveikai gyvenau ir va "pripaišytas" GD - sveika gyvensena dažniausiai čia ne prie ko, mes mūsų hormonai šoka tango kaip jie nori. Ne tik nutukę, stambesni ir tie kurie valgo pusryčiam šokoladinį keksiuką - gali būti diabeto rizikoje. Taip kad atsipalaiduokit ir nebandykit apgaut gydytojų, nes apgaudinėsit tik pačios save
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai