honeymoney parašė:
Jei dar reiktu irbvalanda po valgio matuot tai butu ziauru 😃 jau atrodo dabar nieko neveikiu tik valgau kas 2 valandas ir badau pirstus 😃
Tai aš ir mastau, o kada dirbti?🤔
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįhoneymoney parašė:
Jei dar reiktu irbvalanda po valgio matuot tai butu ziauru 😃 jau atrodo dabar nieko neveikiu tik valgau kas 2 valandas ir badau pirstus 😃
honeymoney parašė:
As ir laikmacius uzsistatineju kai po valgio matuot reikia, kur iseit vel dilema, nu zodziu namie sedet tik, valgyt ir badytis 🤦
Tikrai taip
O matau dukrytę turit, su pirmu nėštumu irgi GD buvo diagnozuota ar netirta visai?
honeymoney parašė:
As ir laikmacius uzsistatineju kai po valgio matuot reikia, kur iseit vel dilema, nu zodziu namie sedet tik, valgyt ir badytis 🤦
O jums kiek laiko taip sakė matuotis? Man gydytoja santariškėse tai sakė kai jau aišku nuo kurių produktų nekyla, tai nebematuot, tik sekt labiausiai rytinį
Agnieskutės parašė:
Nera kada dirbti 😂
Justina_Marija parašė:
Tikrai taipO matau dukrytę turit, su pirmu nėštumu irgi GD buvo diagnozuota ar netirta visai?
Su pirmu nestumu neturejau GD, nors gliukoze buvo tirta, nezinau kodel taip skirtingai 🤷
mononoke parašė:
O jums kiek laiko taip sakė matuotis? Man gydytoja santariškėse tai sakė kai jau aišku nuo kurių produktų nekyla, tai nebematuot, tik sekt labiausiai rytinį
Matot as su matavimo tokiu grafiku i lietuva gryzau is vokietijos, pirmadieni eisiu pas endo i klinikas paziuresiu ka sakys, gal leis sumazint tuos matavimus 🙂
honeymoney parašė:
Na man reikėjo matuotis per dieną 3 kartus: ryte nevalgius ir po pietų praėjus 1 ir 2 val. Ne po kiekvieno valgio. ☺
Merginos, ar nebuvo jums tokio visiško nevilties etapo? Kai varstai šaldytuvą, neišmanai ką valgyt, skaičiai prasti, o tu jautiesi kaip didžiausia netikėlė planetoj? Nes per tave kenčia vaikas, nes tu nesusitvarkai su situacija, nes elementariai nebežinai ką ėst ir viskas vėl atsimuša į kažkokį nepaaiškinamą kaltės jausmą, kad tu esi kalta jog su tavim tai vyksta?
Justina_Marija parašė:
Merginos, ar nebuvo jums tokio visiško nevilties etapo? Kai varstai šaldytuvą, neišmanai ką valgyt, skaičiai prasti, o tu jautiesi kaip didžiausia netikėlė planetoj…
Jei skaičiai prasti, skambinkit gydytojai ir paskirs insuliną.
Savijautai pagerinti sportuokit, vaikščiokit lauke, užsiimkit mylima veikla.
Nieks nežino, kaip nėštumas paveiks organizmą. Jei yra sprendimai situacijai pagerint, tai yra labai gerai. GD galima kontroliuot kam dieta, kam insulinu, bet tai suvaldomas dalykas.
Linkiu Jum sėkmės!!!
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai