audrukas parašė:
O kiek laiko duoda beleteni po operacijos?
Man davė savaitei,bet jei blogai jautiesi gali šeimos gydytoja pratęsti.
Aptikus vidutinio ar didelio laipsnio intraepitelinius gimdos kaklelio pakitimus, rekomenduojama atlikti gimdos kaklelio konizaciją (kūginę biopsiją). Skaityti
visą straipsnįaudrukas parašė:
O kiek laiko duoda beleteni po operacijos?
Man davė savaitei,bet jei blogai jautiesi gali šeimos gydytoja pratęsti.
audrukas parašė:
Treciadieni man operacija ka pasimti i ligonine ? Ar labai kraujavot kokius paketus detis uzteks paprastu ar geriau tuos po gimdymo?
Man užteko kasdienio įkloto, nes buvo sukišti tvarsčiai.
audrukas parašė:
Treciadieni man operacija ka pasimti i ligonine ? Ar labai kraujavot kokius paketus detis uzteks paprastu ar geriau tuos po gimdymo?
Po pirmos konizacijos stiptiai kraujavau,dėjausiligonknėje paketą,o nakčiai didelį tą kurpo gimdymo naudojamas.po antros kknizacijos,kadangi buvo daug pjauta ir idėti tvarsčiai,kai ištraukė juos tai užteko tik ikloto.pasiimkite visokiu paketų,nezinia ko gali prireikti
linucikas parašė:
Po pirmos konizacijos stiptiai kraujavau,dėjausiligonknėje paketą,o nakčiai didelį tą kurpo gimdymo naudojamas.po antros kknizacijos,kadangi buvo daug pjauta ir idė…
As ka tik po konizacijos operacija buvo nemazablabai daug pjove dabar ikisti tvarsciai issiimti sake tik rytoj ryte.Man labai skauda ar ir jums skaudejo? Persti maudzia diaubas kazkoks
audrukas parašė:
As ka tik po konizacijos operacija buvo nemazablabai daug pjove dabar ikisti tvarsciai issiimti sake tik rytoj ryte.Man labai skauda ar ir jums skaudejo? Persti mau…
Kokios nevienodos patirtys... užjaučiu jus, man nebuvo nei lašo kraujo ir jokio skausmo.. čia turbūt priklauso nuo operacijos atlikimo būdo ir išpjauto kiekio...
audrukas parašė:
As ka tik po konizacijos operacija buvo nemazablabai daug pjove dabar ikisti tvarsciai issiimti sake tik rytoj ryte.Man labai skauda ar ir jums skaudejo? Persti mau…
Na, kiekvienos skausmo slenkstis kitoks. Man "skauda" prilyginama sąrėmiams. Visa kita tik nemalonūs pojūčiai
Tai ne, neskaudėjo. Buvo maudimas ir tiek.
audrukas parašė:
Man labai skaudėjo pilvo apačią po konizacijos,daug pjovė,tvarsčių buvo prikyšta...raičiausi iš skausmo tik pabudusi po narkozės,seselė įdėjo žvakutę nuo skausmo ir ištraukė tvarsčius,iškart sumažėjo skausmas.gryžau namo,tai gėriau nuo skausmo vaistų(daktaras rekomendavo).pirmą parą po operacijos labai perštėjo šlapinsntis...net degino pirmus sykius.paskuj pagerėjo viskas
linucikas parašė:
Man labai skaudėjo pilvo apačią po konizacijos,daug pjovė,tvarsčių buvo prikyšta...raičiausi iš skausmo tik pabudusi po narkozės,seselė įdėjo žvakutę nuo skausmo ir…
Sonata2015 parašė:
Sveikos. Gal galit pasakyt kokius jums tyrimus reikėjo atlikti pries operacija?
Kardiograma kresuma ta prasme kraujo tyrima ir kovida
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai