eglebd parašė:
nu po gimdymo man dejo butent zvakute nuo skausmo
Turejau galvoje mazuosius.
eglebd parašė:
nu po gimdymo man dejo butent zvakute nuo skausmo
Turejau galvoje mazuosius.
AuReLiJa J parašė:
Na aš taip pat buvau labai patenkinta per gimdymą ir po gimdymo, jei reiktų gimdyti tikiuosi vėl ten pat pakliūti100% jie geri man buvo,visi jas klausė labai gy…
deja i anglu mediku rankas pirma karta patekau del liudnu priezasciu (20-ta nestumo savaite nustojo plakti sirdele ) bet prieziura kuri seke po to esu labai patenkinta (aiskiu kiek galima buti patenkintai tokioj situacijoj) labai malonus paslaugus uzjauciantys visa medicinine prieziura labai gera
sekmes visom
Sveikos mamos gyvenancios uk. Noriu pasiklausti jusu kaip yra uk su nesciuju prieziura. Tai yra kad as uk niekur nedirbus jau 3metus. Bunu tai uk tai gryztu i lt pabunu ir vel atgal i uk. Kiek zinau kiekviena karta ivaziuodama i uk skaitausi kaip naujei atvykus. Nors uk gyvenam jau 4metus, nuomojemes patys nama. Mokam komunalinius mokescius, caunculo mokesti. Jokiu pasalpu neprasom ir negaunam.
Jei eiciau pas midwife ir nuspresciau gimdyti uk. Tai kaip del prieziuros man reikia moketis paciai ar kaip, nes uk as neesu drausta ir niekur nedirbu. Ar isviso kazkas priklauso man uk? Gal zinot kuri ka nors? Ar bent kur as galeciau susizinoti?
kristincia parašė:
Sveikos mamos gyvenancios uk. Noriu pasiklausti jusu kaip yra uk su nesciuju prieziura. Tai yra kad as uk niekur nedirbus jau 3metus. Bunu tai uk tai gryztu i lt pa…
Neturėtų reikėti mokėti, jei jūs nuolat mokat nuoma, mokesčius. Turit dokumentus su kuriais galit įrodyti, kad nors vienas šeimoje dirbantis esat ir gyvenat uk.
kristincia parašė:
Sveikos mamos gyvenancios uk. Noriu pasiklausti jusu kaip yra uk su nesciuju prieziura. Tai yra kad as uk niekur nedirbus jau 3metus. Bunu tai uk tai gryztu i lt pa…
Nereiks nieko moket,pakanka uzsiregistruot darbo birzoje kaip bedarbe,dirbt vistiek nieks nenori imt nesciu,arba einant pas gyditoja uztenka dirbancio asmens kuris su jumis yrodimo kad jis dirba ir gali but atsakingas uz jus
piene32 parašė:
Lusiuke,cia as ne i tema,nesupykit,bet gal zinot ko laukiates,ziuriu pas jus jau trys bernuzeliai![]()
Mergyte turėtų būti jei neapgavo
Lūšiukė parašė:
Mergyte turėtų būti jei neapgavo![]()
Sveikinu
Lauriuk parašė:
Norejau paklauskti ar davem pinigeliu savo midwife kuri nors kad geresne prieziura butu?
Nesu girdėjus kad kas duotų pinigų
jaučiu nesuprastų ir dar bėdų prisidaryti galima
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai