Kayode parašė:
Man midwife pasiūlė variantus dėl gimdymo plano. Tarp jų buvo vitaminas K kūdikiui ir kaskoks skiepas I placenta?!![]()
Taip, cia cia kad placenta greiciau pasisalintu (duria i slauni).
Kayode parašė:
Man midwife pasiūlė variantus dėl gimdymo plano. Tarp jų buvo vitaminas K kūdikiui ir kaskoks skiepas I placenta?!![]()
Taip, cia cia kad placenta greiciau pasisalintu (duria i slauni).
Kayode parašė:
Abiems vaikams sutikome leisti k vitamina. O del injekcijos, kad placenta pasisalintu pati taip pat abu kartus buvau uz. Pirmaji karta nebebuvo jegu tai iskart nebeleido kankintis, o antraji karta galejau laukti, bet sutikau, kad suleistu nezinau kiek tiesos, bet girdejau, kad svariai pasisalina taip palcenta
eglebd parašė:
As irgi abu kartus emiau injekcija, kad greiciau placenta pasisalintu. Norejau Kuo greiciau uzbaigt ta nesvaru darbasusitvarkyt ir dziaugtis leliuku!
Tai leliuku ir taip galima dziaugtis. Net tiesa pasakius didelio skirtumo nepajaučiau nuo placentos gimdymo su vakcina ir be. Man db lb rekomendavo dėl nukraujavimo rizikos. Tipo 4vaikas ir jau sudėtingiau. O ištikrųjų nieko ten baisaus. Tiesiog ilgiau reikėjo palaukti mw. Džiaugiausi aš mažyle ir laukiau kol placenta atsiskirs. Nei skausmų nei nieko ten kažko nebuvo.
Kayode parašė:
Ačiū labai visoms dabar viskas tikrai aiškiau turbūt ir aš neatsisakysiu injekcijos.
As su abiem gimdymo plane rasiau,kad placenta su injekcija pasalintu. Su pirmu gavau,o su antru ne,nes labai greitai pasisalino,gal per 5min nuo vaiko gimimo
Kayode parašė:
Kad placenta atsoktu, as sutikau su abiem vakcinom. O del placentos mano seseriai buvo kad teko plesti rankomis lauk, tai si vakcina man pasirode dar labiau reikalinga kad nerbutu rizikos
Kumutuke parašė:
Kad placenta atsoktu, as sutikau su abiem vakcinom. O del placentos mano seseriai buvo kad teko plesti rankomis lauk, tai si vakcina man pasirode dar labiau reikali…
Jai vaistai negi nebuvo suleisti? Seip kiek girdėjau tai anksciau gydytojos darydavo. Db negalima taip plėšti. Lb galima moteriai pakenkti
Lūšiukė parašė:
Jai vaistai negi nebuvo suleisti? Seip kiek girdėjau tai anksciau gydytojos darydavo. Db negalima taip plėšti. Lb galima moteriai pakenkti![]()
Lyg nebuvo, ji gimde pries 12metu, tai del to priverstinio traukimo pavojus buvo del nukraujavimo, laime laimingai baigesi
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai