Mergaitėėėėėė parašė:
Taigi.. pasidariau nėštumo testą norėdama įsitikinti kodėl tiek ilgai vėluoja mm.. testukas parodė teigiamą rezultatą😊😊😊
Sveikinimai
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįMergaitėėėėėė parašė:
Taigi.. pasidariau nėštumo testą norėdama įsitikinti kodėl tiek ilgai vėluoja mm.. testukas parodė teigiamą rezultatą😊😊😊
Sveikinimai
Sveikos maregaitės.. mėnesinės turėjo būti 06.19 , testų jau pasidariau gal 6😀 per 3 dienas, bet visi neigiami. Bet požymiai labai panašūs į besilaukiančios. Su pirmu nėštumu buvo labai panašiai, bet testas dar prieš mėnesines parodė teigiamą rezultatą. O dabar maždaug prieš savaitę patepliojo senu krauju, krūtinė jautri iki šiol. Bet net ir tie ankstyvieji testai, kurių gamibtojai nurodo, jog rezultatas aisškus bus po 5-7 dienų kolkas rodo neigiamą. Ar buvo jums taip, kad testukai melavo?
irmute1985 parašė:
Sveikos maregaitės.. mėnesinės turėjo būti 06.19 , testų jau pasidariau gal 6😀 per 3 dienas, bet visi neigiami. Bet požymiai labai panašūs į besilaukiančios. Su pir…
Jei testais netikit – darykitės HCG kraujo tyrimą.
Bet mėnesinėms vėluojant, testai jau rodytų, jei tikrai lauktumėtės, tad aš jūsų vietoje tiesiog ramiai laukčiau kada susirgsit.
Sveikos.noriu paklaust gal kam taip buvo...pasidariau jau 3testus,visi rodo teigiama rezultata...ryt dar kraujo atsakyma sužinosiu del tikslumo...bet vat yra problema...kelios dienos tepliojo krauju tai silpniau tai stipriau,o dabar po tvarkymosi pastebėjau dar gausesnis kraujavimas...ar taip buna?
Alionyte31 parašė:
Sveikos.noriu paklaust gal kam taip buvo...pasidariau jau 3testus,visi rodo teigiama rezultata...ryt dar kraujo atsakyma sužinosiu del tikslumo...bet vat yra proble…
Sveika, Manyciau keliauk i ligonine, man taip pat buvo panasei, bet aš praradau, bet geriau issiaiskinti reik kur problema, tokiais dalykais nejuokaut. Yra moteru kur kraujuoja ir gimsta sveiki vaikai, bet yra ir isimciu, tai patariu vaziuot i ligonine, ar gine, geriausia i priimaji, linkiu, kad viskas susiklostytu gerai 🙏
Sveikos Esamos ir būsimos mamytės
nuo kovo pradėjome planuoti kūdikėlį, iki šiol vis nepavyksta
bet šį mėnesį atsirado keistumai, ovuliacija lyg ir neįvyko, jokių požymių, nors visada krūtinė būdavo jautri ir pilvą mausdavo stipriai, o dabar nei krūtinė jautri, gal tik prieš kelias dienas pradėjo lengvai mausti pilvą, krūtys padidėjusios, bet ne jautrios, šian pasidariau testuką, bet deja neigiamas
sakykit gal kam taip buvo ir gal kiek per anksti pasidariau testą?
vorchid37 parašė:
Sveikos Esamos ir būsimos mamytėsnuo kovo pradėjome planuoti kūdikėlį, iki šiol vis nepavyksta
bet šį mėnesį atsirado keistumai, ovuliacija lyg ir neįvyko, …
O kada mėnesinių pirmoji diena ?
Panelle raganaite parašė:
O kada mėnesinių pirmoji diena ?
25 diena :/
vorchid37 parašė:
25 diena :/
Na jei tiek vėluoja ir testas neigiamas,tai manau nėštumo nėra. Nueikite pas daktare,kad patvirtintų ir issauktu menesines. Man taip buvo. Vėlavo beveik mėnesį 🤷
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai