Zojyte parašė:
Livsane juostelės iš Benu vaistinės. Jos 10miu jautrumo.
Tai ir šitas tokio pat jautrumo
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįZojyte parašė:
Livsane juostelės iš Benu vaistinės. Jos 10miu jautrumo.
Tai ir šitas tokio pat jautrumo
Dovile131 parašė:
Labas mergaitės, nors iki menesinių dar ~7dienos, tai pilva tai nugara paskauda, krutine jautri, vakar per piet pasidariau testa, iš pradžių lyg ir nieko nesimatė, …
Šitie tikri apgavikai, man tokį pat ar net ryškesnę juostelę rodo, jau buvau apsidžiaugus, nuvariau kraujo priduoti ir nieko
tai šitais tikrai nepasikliaučiau jau, nes po to susikuri iliuzijų... Kartokit kitą testuką.
Sudoku parašė:
Šitie tikri apgavikai, man tokį pat ar net ryškesnę juostelę rodo, jau buvau apsidžiaugus, nuvariau kraujo priduoti ir niekotai šitais tikrai nepasikliaučiau j…
Dar du pasidariau 🙈 nieko 😶😶😶 krutinę skaudą, pilvas toks įdomus iki mėnesinių dar 6 dienos net nebežinau ką galvoti
Dovile131 parašė:
Dar du pasidariau 🙈 nieko 😶😶😶 krutinę skaudą, pilvas toks įdomus iki mėnesinių dar 6 dienos net nebežinau ką galvoti
O kokius NT dabar darėtės? Nes anas Jums buvo teigiamas, tik išlindo vėliau? Man mm turėtų ateiti 28-29 d., dar testų negadinau, bet planuoju nuo rytojaus pradėti gadinti. Krūtinė papilnėjusi, skaudi. Taip norėtųsi teigiamo, bet neskubu daryti, nes nesmagu matyt tą neigiamą, bet geriau jau baltas kaip sniegas, nei vaiduoklis melagis.
Zojyte parašė:
O kokius NT dabar darėtės? Nes anas Jums buvo teigiamas, tik išlindo vėliau? Man mm turėtų ateiti 28-29 d., dar testų negadinau, bet planuoju nuo rytojaus pradėti g…
Oj tikriausiai visokius išbandžiau, šiandien kažkas viduj lik pliumptelėjo toks keistas jausmas. Ryt bandysiu ryte darytis testuką.
Zojyte parašė:
O kokius NT dabar darėtės? Nes anas Jums buvo teigiamas, tik išlindo vėliau? Man mm turėtų ateiti 28-29 d., dar testų negadinau, bet planuoju nuo rytojaus pradėti g…
Kaip sekasi Jums testukus gadinti ? Mano va tokie du vakar vakaro ir šiandien ryto

Skauda nugara, krutinė jautri, nuo vakar valandis dantis vimdo 🤦♀️🙈😀 ir žinok kas čia yra
Dovile131 parašė:
Kaip sekasi Jums testukus gadinti ? Mano va tokie du vakar vakaro ir šiandien ryto
Panašu kad jums pavyko pagauti žirniuką 🙂 dar pakartokot po keletos dienų
Dovile131 parašė:
Manau laukiatės
Sveikinu
Šįryt irgi dariausi NT, baltutėlis
Deja...
Zojyte parašė:
Manau laukiatėsSveikinu
![]()
Šįryt irgi dariausi NT, baltutėlisDeja...
Na labai tikiuosi, kad viskas gerai bus. Šeštadieni bandysiu dar testuką daryti žiūrėsių ką rodys. O jūs dar palaukit ir bandykit darytis man dar užvakar nieko nerode ❤
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai