Kristina_Ka parašė:
Gal persitempei?
Aš ir šiomis dienomis nemažai pavaikščiojau savaitgalį, tai jaučiasi gerokai tempi…
Aš 5 dieną po operacijos jau dirbau sėdimą darbą
bet ėjau su timpomis ir tunika į darbą
Kristina_Ka parašė:
Gal persitempei?
Aš ir šiomis dienomis nemažai pavaikščiojau savaitgalį, tai jaučiasi gerokai tempi…
Aš 5 dieną po operacijos jau dirbau sėdimą darbą
bet ėjau su timpomis ir tunika į darbą
Aš vakar irgi turėjau vaikščiot su ilgu megstiniu ir storom pėdkelnėm
Vienintelis neskaudantis drabužis. O šiandien dar herpis užklupo netikėtai
jau buvau kelis metus jo neturėjus, o dabar ėmė iššoko... tai kažkaip nori nenori sieju tai su operacija, gal organizmas nusilpo labai
Kristina_Ka parašė:
Aš vakar irgi turėjau vaikščiot su ilgu megstiniu ir storom pėdkelnėmVienintelis neskaudantis drabužis. O šiandien dar herpis užklupo netikėtai :verkia-mergaite…
Po narkozės organizmas pasilpsta
mano kai silpnas tai nuo lp kankinausi du kart su herpiu, peršalimu, angina... Nu žodžiu stiprinkit organizmą jeigu yra prie silpnesnių bet man niekas nepadėjo turėjau prasirgti
Delfiukė parašė:
Po narkozės organizmas pasilpstamano kai silpnas tai nuo lp kankinausi du kart su herpiu, peršalimu, angina... Nu žodžiu stiprinkit organizmą jeigu yra prie sil…
Tai, matyt, kad ir mano prie silpnesnių patapo po narkozės. Nors šiaip visą žiemą niekuo neteko sirgti. Tai grynai čia tik dėl viso šito reikalo matyt
Kristina_Ka parašė:
Tai, matyt, kad ir mano prie silpnesnių patapo po narkozės. Nors šiaip visą žiemą niekuo neteko sirgti. Tai grynai čia tik dėl viso šito reikalo matyt :oops:…
Taip
aš kai po lp sirgau nepamenu kada tiek esu sirgusi. Tai stipraus imuniteto linkiu
sunflowerr parašė:
Man tokia op daryta tik 2013 metais, po op 3 stimuliacija buvo sekminga![]()
Bet jum gal prateka abu? Pas mane tik desinysis geras yra. Mioma sake pasalino 4 metus bandom bet galvoju ar pades ar ne... bet daktare snekejo ir apie dirbtini apvaisinima
Tai va, buvau šiandien pas gydytoją, apžiūrėjo - viskas tvarkingai gyja, bet paprašiau dar NL iki penktadienio, dar man reikia pailsėt nuo visko
O šiaip tai nelabai kaip nuteikė, sako, kad turim tik 50% pastoti natūraliai, duoda 3 mėn., stebėjimo rėžimas, o jei ne, tuomet jau siųs į Vaisingumo kliniką dėl pagalbinio apvaisinimo
Tiek gerai, kad endo pas mane neišplitę, buvo tik ta viena endometrinė cista ir viskas. Na, dabar belieka tik lbai tikėtis ir laukti
braske84 parašė:
Na ką,aš jau po laparoskopijos. Šeip nieko blogo nerado,tik rado pirmos stadijos endometriozę. Bet pastojimui sakė įtakos neturi. Norėjau paklausti,gal vis dėl to t…
kur ir pas ką operavotės?
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai