asarelee parašė:
Na sansai pastot didesni tikrai viska sutvarkius, juolab 3 ne 1 stadija vistiek manau
Tai jo... Bet jau pradejau svarstyt apie dirbtini...
po menesio pas ta pacia einu konsultacijai... Ziuresim ka sakys.
asarelee parašė:
Na sansai pastot didesni tikrai viska sutvarkius, juolab 3 ne 1 stadija vistiek manau
Tai jo... Bet jau pradejau svarstyt apie dirbtini...
po menesio pas ta pacia einu konsultacijai... Ziuresim ka sakys.
juliaa21 parašė:
Tai jo... Bet jau pradejau svarstyt apie dirbtini...po menesio pas ta pacia einu konsultacijai... Ziuresim ka sakys.
Susitvarkykite endo, pratekamuma (kartais galima aptvarkyti) ir bandykite naturaliai. Su ivf visuomet spesite (jeigu amh nera kritinis)
Merginukeee parašė:
O tai kam isvis kist tuos instrumentus, jei nieko neisimt... palauk, rytoj ateis viska gal supasakot?![]()
_BurBė_ parašė:
kokia nesamonėtipo prapjovė, pažiūrėjo, aha endo ir užsiuvo. o tai kas židinius uždegins
vėl lp
![]()
Buvau girdejus kad kazkur (anglijoj ?) kai daro diagnostine, tipo prapjauna paziuri ir uzsiuna. Nieko netvarko, o paskui antra karta pjauna jei randa ka. Tikrai nesamone
cia vokietijoj pries darysamasi issiklausinejau ar tikrai patvarkys jei ka ras negerai. Labai bijojau, kad kaip ir komentaro autorei daktaras ateis iskart po op ir as neikk neatsiminsiu ir nesuprasiu, juk vis tik po narkozes ir kita kalba. Bet vistiek jis man nieko tiksliai nepaaiskino, dave israra ir su juo pas vk.
As turbut sioj situacijoj galvociau apie ivf. Nestumo metu endo nesivysto, o po nestumi susitvarkyciau. Aisku jei finansai neleidiza, arba dar metai nespaudzia galima bandyt naturaliai, bet man atrodo laiko gaisimas
Piewa. parašė:
Buvau girdejus kad kazkur (anglijoj ?) kai daro diagnostine, tipo prapjauna paziuri ir uzsiuna. Nieko netvarko, o paskui antra karta pjauna jei randa ka. Tikrai nes…
As su 4 st ( ir lb netgi 4 :D, visko ten daug, cistos didziules, saaugose viskas, amh zemas del cistu.. ), bet viska sutvarke, aptvarke kiek imanoma per 2 lp ir buvau pastojus naturaliai! Ir db dar bandom naturaliai bent iki rudens.. Nors spaudzia ir endo, ir amh, ir metai
virsukalne parašė:
As su 4 st ( ir lb netgi 4 :D, visko ten daug, cistos didziules, saaugose viskas, amh zemas del cistu.. ), bet viska sutvarke, aptvarke kiek imanoma per 2 lp ir buv…
Gerai kad pasidalinot savo patirtim
Atsiemu savo zodzius tada
Kristina_Ka parašė:
Merginos, ar man vaidenasi?!?!?![]()
Nesivaidena tikrai! Kiek laiko po lp?
Piewa. parašė:
Nesivaidena tikrai! Kiek laiko po lp?
Du ciklai praėjo, LP daryta vasario 26. Rankos dreba dar, negaliu nusiramint
Kristina_Ka parašė:
Du ciklai praėjo, LP daryta vasario 26. Rankos dreba dar, negaliu nusiramint![]()
labai nuosirdziai sveikinu, siusk virusa mums cia
Kristina_Ka parašė:
Du ciklai praėjo, LP daryta vasario 26. Rankos dreba dar, negaliu nusiramint![]()
primink ką darė per lp?
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai