Frezija parašė:
O dievai, tiek dienu tokia temparatura 😳 Man 1 diena tik buvo pakilusi 38,5, kita diena jau nebebuvo, bet reikejo kokiu 5 dienu atsigauti po tokios temperaturos. O …
Taip, dviem dozėmis...
Koronavirusas (COVID-19) nėščiosioms kelia nemažai klausimų dėl jų pačių ir vaisiaus sveikatos bei tinkamos priežiūros. Skaityti
visą straipsnįFrezija parašė:
O dievai, tiek dienu tokia temparatura 😳 Man 1 diena tik buvo pakilusi 38,5, kita diena jau nebebuvo, bet reikejo kokiu 5 dienu atsigauti po tokios temperaturos. O …
Taip, dviem dozėmis...
Gerda9 parašė:
Stiprybės sergančioms mamytėms...pati susirgau 11 savaitę, sunkia forma, temperatūra buvo pakilusi iki 39,5 vienu metu, paskui 10 dienų kilo iki 38, gėriau antibiot…
Na va truputį pozityvo ❤️ ačiū Jums ,kad dalinatės 🌹
Tos kurios sirgote kovidu ir kosejote ar gerete kokius vaistus nuo kosulio? Man gydytoja liepe tik inhaliuoti ir gerti arbatu, bet tas sausas kosulys vargina, negaliu atsikoset, tai stresuoju ir atrodo pradeda krutine spausti, bijau kad nebutu koks plaučių uždegimas paskui..
Di_va parašė:
Tos kurios sirgote kovidu ir kosejote ar gerete kokius vaistus nuo kosulio? Man gydytoja liepe tik inhaliuoti ir gerti arbatu, bet tas sausas kosulys vargina, negal…
Man gydytoja leido kazkuri is siu naudoti, tai naudojau Prospan. Tai manyciau kazkiek palengvino ta atsikosejima. Zinokit irgi buvo skaudantis kosulys, atrodo net tracheja skaudejo kosint, bet sake gydytoja kad normalu. Dabar po 10 dienu kai susirgau, jau tikrai geriau, ir pakoseju dar bet zymiai maziau, ir nebeskauda
Sveikatos jums 😊 

Gerda9 parašė:
Taip, dviem dozėmis...
As taip pat buvau pries 3 men skiepyta 2 dozem
Vakar siaubingai laužė kaulus, ir temperatūra pakilo 38, tiek blogai buvo, jog net vemiau, neleidau kilti aukštai temperatūrai geriau paracetamolio per parą išgėriau 2,5 tabletės paracetamolio, šiandien jaučiuosi gerai, bet parodė greitasis testas Covid, užsiregistravau pgr tyrimui
Di_va parašė:
Tos kurios sirgote kovidu ir kosejote ar gerete kokius vaistus nuo kosulio? Man gydytoja liepe tik inhaliuoti ir gerti arbatu, bet tas sausas kosulys vargina, negal…
Gerklei drėkinti labai geras Faringo Spry, aš ji naudojau pagal gydytojos rekomendacijas. Bei arbatos: liepžiedžių su medumi arba aviečių
Kiškė16 parašė:
Sveikos. Tai va, ankstyvas nėštumas ir ponas omikronas.. gavau teigiamą PGR. Pasodalinsiu vėliau kaip viskas, tikiuosi, kad viskas bus gerai. 🙏
Labas, na va toj pačioj situacijoj ... ketvirtadienį susirgau covid... sekmadienį sužinojau lad laukiuosi. Temperatūra aukšta buvo tik vieną dieną penktadienį. Kadangi įsitvirtino ir testai ryškėja, tikiu, kad viskas bus gerai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai