2017.05.01 11:24 (prieš 9 m.)
Nuostabūs gimdymo namai. Rinkausi visą nėštumą ir išsirinkau idealiai. Svarsčiau nuo baltijos amerikos klinikos iki klinikų ir apsistojau čia. Pati esu gydytoja taigi vertinau nuo pirminės infekcijos tikimybės didelėj ligoninėj iki mažų gimdymo namų įrangos. Nėštumas buvo nekomplikuotas, tik pieš pat pabaigą lankiausi dienos stacionare,kas patiko labai. Kasdien atvažiuoji sužiūri apžiūri. Esu ne iš Kauno tai iki termino važinėjau kas antrą dieną,kas antrą skambindavau pasakyti,kad jaučiuos gerai, judesių yra.
Apžiūrėdavo skirtingos gydytojos, nes su niekuo nesitariau,bet tai tik padėjo susirinkti daugiau nuomonių. Sąrėmiai prasidėjo savaime, bet dėl anatominių priežasčių nuleido vandenis gydytoja, kuri budėjo.
Jau atvykus paklausė mano pageidavimų, jų laikėsi, na idealu buvo. Nemaniau,kad taip gali būti kreipiamas dėmesys į norus. Jokių priverstinių gulėjimų,dėl medikamentų nebruka,pasako kad galimybė yra,nuostabus anesteziologas!
Po gimdymo šeimyninės palatos tai pasaka,tik balt amerikos kl tokios yra-viešbučio lygio. Priežiūra po gimdymo tai kaip kursai kokie:)naktį/dieną visada bet kokiu klausimu kreipėmės.
Gimdymas sudėtingas komplikuotas reikalas ir svarbiausia pasitikėti personalu, jaustis gerai supančioje aplinkoje.