2022.09.21 09:45 (prieš 3 m.)
Praėjus kuriam laikui noriu pasakyti savo nuomonę ir pastebėjimą apie šią įstaigą.
Pirmiausia, tikrai galvojau, jog gimdysiu čia, nes joje dirbo mano nėštumą prižiūrinti gydytoja.
Vaikelis pirmas, nėštumas sklandus ir lengvas, bet sulaukus 36sav. eilinė apžiūra, pamatvo tonus, ir kažkas tuose tonuose nepatiko, todėl paguldė į ligoninę stebėti. Pakartotinai pamatavo - viskas gerao, vakare matuoja - viskas gerai. Sekančią dieną matuoja akušerės juokiasi, nes nesupranta ką aš veikiu ligoninėj paguldyta. Pagulėjus 3 dienas, sulaukiau penktadienio. Ir ateina budinti gydytoja, o aš jau laiminga, nes nu tikrai jei viskas gerai nelaikys per savaitgalį. Ir ką jūs manot, pažiūri gydytoja, sako dar nepaleidžiam, nes 36+4sav. Nėra 37sav negalim paleist namo, nes gresia priešlaikinis (paruošiamųjų nejaučiau, kaklelis uždaras, nesutrumpėjęs).
Prašydama paleist namo teigdama jog gyvenu netoli (iki ligoninės 15min kelio) ir jei kas atvažiuosiu, buvo pasakyta, kad kai atvažiuosit po to reikės kortelę per naują pildyti, tip pat buvau išvadinta neatsakinga, kad pati žudau savo vaiką su tokiais norais būt išleista namo, jog nekaltinčiau gydymo įstaigos jei vaikeliui kažkas nutiks..
Tiesiog tokie "priekaištai" sužlugdė... bet vėliau atėjus akušerė pranešė, jog mane gydytoja išleido. Pirmiausia išvadino neatsakinga ir savanaude, o vėliau paleido..
Aš pavardžiu nepamenu.. bet tokie gydytojos žodžiai "atbaidė" nuo gimdymo šioje ligoninėje, nes tiesiog išsigandau gimdymo metu kas gali nutikti.
Ps. Vaikelis gimė sveikas sulaukus lygiai 40 sav. O gimdymas buvo sklandus 😊