2018.04.07 14:34 (prieš 8 m.)
Ugmora parašė:
Mano nuo gimimo nėra nei nakties išmiegojus be dažno kėlimosi, pietų miegas tik ant rankų su krūtim. Labai pavargau, esu nuolat irzli, be jėgų, plius tiek pieno pri…
Žinokit, aš 3 mėn. ruošiausi tam ir galiausiai nusprendžiau, kad turiu baigti žindymą, nes vaikui reikalinga sveika mama, pamenu, jog jau būdavo taip, kad išeinam į lauką ir man vaizdas plaukia, buvau baisiai irzli, nieko nenorėjau, tik pamiegoti. Taigi paskutinį kartą prieš miegą pažindžiau, tada dukrai buvo 1,8 m. ir nebedaviau, vyras kėlėsi prie dukros, kai nubudo, aišku, buvo isterija, ašaros, bet po 3 dienų viskas nurimo, dukra pradėjo vis geriau miegoti, valgyti. Tai mano nuomonė tokia, kad jau geriau kažkiek vaikas pasikankina, bet kokybiškai miega ir turi sveiką mamą
Vyras manęs klausė, ką jis tokio padarė, kad turi tame dalyvauti, bet kai viskas baigėsi, tik džiaugėsi mano sprendimu ir sakė, kad ne dantų dygimas kaltas dėl dukros nemiegojimo, o tiesiog įprotis žįsti, nes ji kabodavo ant krūties, ne gana, kad naktimis keldavosi po kelis kartus, bet jau paryčiais ištisai kabodavo. Tai labai nustebau, kai sūnus lygiai per savo 1-ąjį gimtadienį pradėjo streikuoti: nebe žįsti, kąsti į krūtį, man buvo neįtikėtina, kad taip paprastai baigėm žindymą!
P.S. arba jūs pabaigsite žindymą, arba žindymas jus pribaigs