mamasita parašė:
sveikutesmano mazylei sloga jau kimba,bet purskiu vaistukus,plaunu juros vandeniu,gal neisibeges labai stipriai
![]()
sveika gal neissivaziuos ta slogyte .o sas vis koseju ir sloga dar bet tirsta jau
mamasita parašė:
sveikutesmano mazylei sloga jau kimba,bet purskiu vaistukus,plaunu juros vandeniu,gal neisibeges labai stipriai
![]()
sveika gal neissivaziuos ta slogyte .o sas vis koseju ir sloga dar bet tirsta jau
I-L-O-N-A 2013-02-05 parašė:
as kai laukiausi labai daznai sirgdavau i menesi po karta slogom tai tikrai
I-L-O-N-A 2013-02-05 parašė:
o mano maziukei tai kaip vandenukas bega is nosytes
mamasita parašė:
o mano maziukei tai kaip vandenukas bega is nosytes![]()
vibrocil geriau lasink jis kudykiams
www.google.lt/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.vaistai.lt%2Fvaistas%2Fvibrocil-nosies-la%25C5%25A1ai-15ml.html&ei=PM5mUO3-BquN4gTF1YCIDA&usg=AFQjCNHKGoq3p3rP1xEf4P5YrubszxAAfQ&sig2=rwZhml8JimQ1Y0SQ2Bu5fw
Camile parašė:
ohonu jus dar daug valgot... as tai pati neduodu ir nesiulau, nebent pats pasipraso, o nakti tai daugiau nieko kito nepasiulysi kaip pienelio...
ir keliasi taip kokius 3 - 4 kartus.
tai ir manasis pats pasipraso
naktim nebevalgo jau koks pusmetis ar daugiau, niekada nakti neverke ir nereikalavo nuo gimimo, tik graziai pirsciuka ciulpdavo, kol buvo mazas, turbut ir as jautresne buvau, tai isgirdus atsibusdavau. paskui jau emiau normaliai miegot, ir nieko negirdet
tad pavalgo nakciai apie 12, nes tokiu laiku dazniausiai as einu miegot, ir paskui jau tik ryte
atire parašė:
Medalį jums abiems už tokį ilgą maitinimą. Tikrai sunkios jūsų naktelės, kai dar tiek keliatės
medali toms, kurios turi ruost misinukus, juos sildyt ir panasiai, o cia tik papuli pakisai ir viskas
Lilli parašė:
medali toms, kurios turi ruost misinukus, juos sildyt ir panasiai, o cia tik papuli pakisai ir viskas![]()
Na, gal kai tau nera naktinio maitinimo, tai gal ir nebeskirsiu medalio. Su siaubu atsimenu, kaip J naktimis kas 1-1,5val valgydavo pienuka
Lilli parašė:
medali toms, kurios turi ruost misinukus, juos sildyt ir panasiai, o cia tik papuli pakisai ir viskas![]()
nu cai tai tiksliai pataikei su medalium
nes as ir labai tingeciau nakti keltis ir daryt misinuka
man jau kartais krutine ikist sunku per miegus, turu prisiverst istraukt,preit arciau arba i kita puse pereit ...
beje sveikos
mamasita parašė:
mums ir tokia pat situacija buvo,kai labai mazai priaugo pradejau misinuku damaitint,o tikrai labai nenorejau duot, bet kai misinuka pradejau duot,pradejo man pienukas mazet mazet![]()
as su pientraukiu nusitraukineju kartais buna kad maziau istraukiu o kartais tiek kaip ir visada,na bet pientraukis tai ne rodiklis kiek to pienuko yra nes jei ir atrodo kad viska nusitraukiau duodu mazylei papuli is ji dar toliau traukia
viska darau kad to pienuko nemazetu
Lilli parašė:
ir man žinok taip atrodo
nes nepalyginamai daugiau pastangų nakrį reikalauja bėgiojimas su buteliuku pas vaiką, nei kai maitinimas iš papulio
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai