mamasita parašė:
na bet tai laiko buvo viska susipirkt![]()
buvau uzsimirsus kad nebeturiu va db pradejau ruostis ir ziuriu ka nieko nebturiu. zozdiu apsizioplinau iki ausu
mamasita parašė:
na bet tai laiko buvo viska susipirkt![]()
buvau uzsimirsus kad nebeturiu va db pradejau ruostis ir ziuriu ka nieko nebturiu. zozdiu apsizioplinau iki ausu
I-L-O-N-A 2013-02-05 parašė:
labas nu ir masn neplanuotas,bet si ta turiu ir vis negana perkuos.vakar prie stotiies toj labdarinej po 1-2 lt.triuko graziu ir marskineliu papirkau
![]()
Ar ten yra tokiu kainu?
Viena karta buvau, tai megztukai vaikiski 15-20lt, issigandau ir pabegau
zivilezvl parašė:
buvau uzsimirsus kad nebeturiu va db pradejau ruostis ir ziuriu ka nieko nebturiu. zozdiu apsizioplinau iki ausu![]()
tai gausit prasyt, kad vyras pabutu su dukryte, ir pereikit labdarynus, tikrai rasit pigiai rubeliu naujagimiui
atire parašė:
Ar ten yra tokiu kainu?Viena karta buvau, tai megztukai vaikiski 15-20lt, issigandau ir pabegau
![]()
uztikau vakar pirmakart ilekiau tik
zivilezvl parašė:
gal yra mamyte is plunges kuri galetu padovanot naujagimiui rubeliu(mergytei) paziurejau tarp mazu dukrytes rubeliu ogi visi nuo puses meteliu matyt nemanydama dar greit vieno susilaukt leliuko viska kas naujagimei isdalinau o dabar reiks vaziuot i ligonine ir nebera kuom aprengt leliuka![]()
Facebook'e Plungiškių grupėj daug pigių rūbelių galite rasti nusipirkti.
zivilezvl parašė:
zinau kad yra nebrangiu bet sakau gal yra kas dovanoja na bet jei nera tokiu tai teks bekt po parduotuves ir pirkt![]()
www.musumazyliai.lt/
cia paziurek
I-L-O-N-A 2013-02-05 parašė:
www.musumazyliai.lt/
cia paziurek
dekui
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai