Boružėlytė parašė:
Ievute23, kaip tik akcija babypark'e: www.babypark.nl/kinderstoelen/kinderstoelen/kidsriver-viola.html arba www.babypark.nl/kinderstoelen/kinde…
Aciu kad pasidalinai
Boružėlytė parašė:
Ievute23, kaip tik akcija babypark'e: www.babypark.nl/kinderstoelen/kinderstoelen/kidsriver-viola.html arba www.babypark.nl/kinderstoelen/kinde…
Aciu kad pasidalinai
Viola@ parašė:
www.ebay.nl/itm/Babyhochstuhl-Baby-Kinder-Hochstuhl-tolle-Farben-NEU-MAXI-/181266058657?pt=Hochst%C3%BChle&var&hash=item2a344c8da1&_uhb=1
Kad zinok ebay tokios pat kainos kaip ir cia pardese keduciu, net neapsimoka, plius turbut laukti reiketu gan ilgai.
Sveikos rasau jums su klausimu pagimdziau olandijoje viskas buvo tvarkoje praejo motinystes atostogos isejai i uwv autkieringa ieskotis darbo su draugu susipykome ir jis issikrauste likau viena kaip sakant ant ledo butas liko man is kurio toj reikes issikraustyt ir nebezinau ka daryti kur kreitis is ko gyventi nes pinigu nera draugas buves pinigu neduoda net kaip alimentud prisiteisti nezinau ka galetumete patarti susitvarkyti kad bent kazkokias pajamas gauciau ? Kazka is pazystamu girdejau apie bijstanduitketing bet neisivaizduoju nuo ko pradet bukit geros pagelbekit man dekoju .
mildanuma parašė:
Aciu labai uz issamu atsakyma,,panasiai ir buvau viska susidejusi,keleta daiktu teko dasikrauti. Na o dabar liko tik laukti,kada maniskis sugalvos i pasauli ateiti …
Boružėlytė parašė:
Aš dar mėgstu iš amazon.de kartais užsisakyt ką nors, ypač, kai būna virš 20 eurų nemokamas pristatymas. Bet tokį daiktą kaip kėdutę turbūt lengviau nusipirkti paži…
Aciu, svetaine tikrai gera
9920916 parašė:
Sveikos rasau jums su klausimu pagimdziau olandijoje viskas buvo tvarkoje praejo motinystes atostogos isejai i uwv autkieringa ieskotis darbo su draugu susipykome i…
Nejau nera kas gali padeti ?
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai