ViGin parašė:
Kai abu tėvai su skirtingais rezus faktoriais, tai viskas aišku, vaikas gali būti tiek pliusas tiek minusas.
Taip, tikrai nereikia gal apsiriko gydytoja
ViGin parašė:
Kai abu tėvai su skirtingais rezus faktoriais, tai viskas aišku, vaikas gali būti tiek pliusas tiek minusas.
Taip, tikrai nereikia gal apsiriko gydytoja
aureja12 parašė:
Reiktų tiesiog gydytojos paklausti, kuo ji motyvuoja, kad reikia imunoglobulino? Gal dar yra kokių niuansų.
Ji motyvuoja tuo, kad mano pirmas vyras su kuriuo turiu sunu turi pliusine kraujo grupe ir sunus paveldejo pliusine kraujo grupe. Kadangi moters organizme gali buti buvusio vyru kazkokiu liekanu. Nu man tai iskilo klausimas, o tai mano sitas vaikas kurio laukiuosi, nebus panasus i buvusi vyra, nes mano organizme yra jo kazkokiu liekanu?
Banga2021 parašė:
Ji motyvuoja tuo, kad mano pirmas vyras su kuriuo turiu sunu turi pliusine kraujo grupe ir sunus paveldejo pliusine kraujo grupe. Kadangi moters organizme gali buti…
Kokių liekanų? Jūs apie ką konkrečiai?
ViGin parašė:
Jei jūsu ir dabartinio vyro kraujo grupė yra neigiama, tai jums jokiu vaistu nereikia nes nėra šansu, kad vaiko kraujo grupė bus teigiama, tad jokie antikūniai nega…
Manyčiau taip pat. Pasikonsultuokite su kita gyd. ☺
Banga2021 parašė:
Ji motyvuoja tuo, kad mano pirmas vyras su kuriuo turiu sunu turi pliusine kraujo grupe ir sunus paveldejo pliusine kraujo grupe. Kadangi moters organizme gali buti…
Jūs nejuokaukit organizmas turi atmintį, kad nešiojo +, bet niekaip įtakos nedaro šiam nėštumui, nes jūsų vaikas bus minusas. . Tebūnie padarys tuos antikūnų tyrimus, dėl šventos ramybės, nors nereikia.
Freilina666 parašė:
Kokių liekanų? Jūs apie ką konkrečiai?
Ji konkreciai neivardino, kokiu liekanu, nes turbut ir pati nezino kokios ten tos liekanos. Man paciai ir keistai nuskambejo. As nieko pries, kad daro tyrimus del antikuniu, bet jei ju nera koks tikslas juos leisti?
Banga2021 parašė:
Ji konkreciai neivardino, kokiu liekanu, nes turbut ir pati nezino kokios ten tos liekanos. Man paciai ir keistai nuskambejo. As nieko pries, kad daro tyrimus del a…
Įprastu atveju (kai mama -, tėtis +) antikūnų neradus yra suleidžiama vistiek nėštumo metu, tiesiog atsargai, nes kasdien tyrimo nedaro. Jeigu randa, tada prasideda stebėjimas ir jeigu reikia rimtas gydymas. Po gimdymo pagal faktą, jei vaikas + leidžia, jei minusas neleidžia.
Man atrodo jūsų ginekologe tiesiog pasimetė, nes su pirmu nestumu buvo pas jus kitokia situacija ir tiesiog neturi kasdien nėštukės kurios su vyru abiejų neigiamos grupės, tai ir nežinojo iškart, kad 100 proc tikimybė jog vaikas minusas bus.
leila123 parašė:
Įprastu atveju (kai mama -, tėtis +) antikūnų neradus yra suleidžiama vistiek nėštumo metu, tiesiog atsargai, nes kasdien tyrimo nedaro. Jeigu randa, tada prasideda…
Idomu pas ka galima butu pasikonsultuoti siuo klausimu?
Banga2021 parašė:
Idomu pas ka galima butu pasikonsultuoti siuo klausimu?
Bandykit su šeimos daktare ar kita ginekologe. Arba ginekologei paskambint tai pačiai ir paklausti, pasakyt, kad domėjotes ir jūsų atveju vaikas 100 proc bus minusas. Manau tiesiog žmogiška klaida iš jos pusės ir tiek. Jums turėtų būt svarbiausia, kad rezus nesuderinamumo nebus ir vaikučiui jokia grėsmė dėl to negresia