Lulu parašė:
Galima priskirtos sodros konsultantes pasiklaustibent as taip daryciau
Reikės taip ir daryti
Lulu parašė:
Galima priskirtos sodros konsultantes pasiklaustibent as taip daryciau
Reikės taip ir daryti
Šyypt parašė:
Ačiū labai. O po deklaracijos kažkur praneša kiek reikia susimokėti ar pačiam skaičiuotis reikia?
Taip, jums paskirta konsultante pranesa
nors nera sunku ir paciai apskaiciuoti ;)
Siandien mano metinis SAV buvo uzskaitytas, sake konsultante jau matysis stazas dabar! ☺️ Nors vis dar programa is vmi rodo 0,00eur deklaruota, bet nusiunciau pdf, ir nusprende sodra uzskaityti ta pdf deklaracija man. Zodziu, labai superine man konsultante pasitaike. Del dpp prasymo, sake teikti nereikes, nes pateiktas sav pamenesiui
dite parašė:
O kaip mokėsite sodros mokesčius tos, kurių veikla buvo sustabdyta visą balandžio mėnesį dėl karantino? PSD ir VSD nuo minimalios algos?
Jei pajamų negavote nemokate. Jei esate drausta valstybė slesomis tai ir ir psd nemokate
dite parašė:
O kaip mokėsite sodros mokesčius tos, kurių veikla buvo sustabdyta visą balandžio mėnesį dėl karantino? PSD ir VSD nuo minimalios algos?
Kadangi veikla atnaujinta nuo 04.27 tai deklaruosiu dar kazkiek ☺️
avietuke parašė:
Jei pajamų negavote nemokate. Jei esate drausta valstybė slesomis tai ir ir psd nemokate
Nesu drausta valstybės lėšomis dėl to ir domiuosi kaip mokėti.. nesinori, kad ir išmoka nukentėtų labai, nes liko pora mėnesių iki dekreto.
dite parašė:
Nesu drausta valstybės lėšomis dėl to ir domiuosi kaip mokėti.. nesinori, kad ir išmoka nukentėtų labai, nes liko pora mėnesių iki dekreto.
Tai psd jums butinai reikia kas menesi moketi, jei nesat drausta valstybes lesomis 🤔 Bet lygtais del pandemijos leidzia dabar atideti psd imokas, tik nesidomejau labai, kadangi as buvau nedarbingume ir siaip esu drausta iki kol dukrai sueis 8m.
dite parašė:
Jei neesate drausta tai PSD turite susimokėti. O VSD jau kaip norite. Jei deklaravote pajamas tai tokiu atveju susimokate viską nuo pajamų
avietuke parašė:
Jei neesate drausta tai PSD turite susimokėti. O VSD jau kaip norite. Jei deklaravote pajamas tai tokiu atveju susimokate viską nuo pajamų
Dėl PSD viskas kaip ir aišku, susimokėsiu 42,37eur nuo minimalios algos, bet VSD bus 0 bet kokiu atveju, ar ne? Juk jei negaunu pajamų, negaliu ir nieko susimokėt
Nebent kitą mėnesį, atnaujinus veiklą, galėsiu užsideklaruoti didesnę sumą, kad labai nenukentėtų mano išmoka?
18 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai