Filadelfija parašė:
O kas bus vpa ? Nes siaip reik nutraukt vpa,o kitas zmogus pildo prasyma vpa ismokai. Bet jeigu jus vyras,tai jums nutruks automatiskai pasibaigus tam laikui
Aš ir vpa būsiu ir dirbsiu nuotoliniu.
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįFiladelfija parašė:
O kas bus vpa ? Nes siaip reik nutraukt vpa,o kitas zmogus pildo prasyma vpa ismokai. Bet jeigu jus vyras,tai jums nutruks automatiskai pasibaigus tam laikui
SanSi452 parašė:
Jei dirbat su IV mokes vpa, jei alga bus mazesne nei pries vpa mokes tiek,kad alga+vpa nevirsytu buvusios algos. Jei alga didesne nei vpa ar lygi buvusiai algai nemokes.
Filadelfija parašė:
Jei dirbat su IV mokes vpa, jei alga bus mazesne nei pries vpa mokes tiek,kad alga+vpa nevirsytu buvusios algos. Jei alga didesne nei vpa ar lygi buvusiai algai nem…
Šitą žinau. 😊 Klausimas buvo ar Sodrai reikia pranešti, kad dirbsiu VPA metu ar matys ir taip.
SanSi452 parašė:
Šitą žinau. 😊 Klausimas buvo ar Sodrai reikia pranešti, kad dirbsiu VPA metu ar matys ir taip.
Na tai buhalterė juk priduos jūsų pajamas. Vpa moka 15d, buhalterėms jau iki 15 priduoti reikia.
Geriausias dalykas pasitikri ti prašymų sąrašą. Jei tokio prašymo nėra, vadinasi nereikia.
SanSi452 parašė:
Matys pagal darboviete ir pagal priduotus duomenis mokes/nemokes
SanSi452 parašė:
Matys, tik vėliau gausit išmoka, kol sutikrins duomenis
Saulyte919 parašė:
Sveiki, šiuo metu esu NGA iki spalio 5d, vaikas gimė rugpjūčio 7d. Ar jau galiu pildyti sodroje prašymą dėl VPA? Ir kuriam laikotarpiui pildyti, jei eisiu 16mėn, ne…
Darbe turit parasyti prasyma iki kada einat i VPA. Sodroj rinktis ismoka gauti iki kol vaikui sueis 18 men (ten datos nereikia nurodyti).
Jolanta-K@J mama parašė:
Darbe turit parasyti prasyma iki kada einat i VPA. Sodroj rinktis ismoka gauti iki kol vaikui sueis 18 men (ten datos nereikia nurodyti).
O galima jau dabar pildyti sodroje? Ar laukti kol baigsis nga?
Saulyte919 parašė:
O galima jau dabar pildyti sodroje? Ar laukti kol baigsis nga?
Aš maždaug tokiu metu darbe pasirašiau. Už kelių d ir sodroje
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai