2025.01.18 12:00 (prieš 1 m.)
Florencia parašė:
Sveikos. Esu po jau antro nesivystančio. Kaip planuoti toliau nebijant, kad tai vėl įvyks?
Aš po dviejų nesivystančių, mano atveju išvis buvo anembrionijos - nebuvo vaisiuko, tuščios nėštuminės puslytės. Tai aš išvis bijojau, kad su manim iš esmės kažkas negerai, jei visai neužsimezga net... Labai bijojau vėl bandyt. Mes gavom siuntimus pas genetiką, tiria kariotipus. Pasakė, kad ok. Variau dėl antifosfolipidinio sindromo tirtis - nepativirtino, nors bišk ribinis atsakymas, todėl geriu 100 mg aspirino prieš pastojimą. Dabar esu pastojusi, per pirmą vizitą verkdama važiavau, buvau tikra, kad vėl nieko nėra, bet gydytoja vos pridėjus echo pasakė, kad mano širdies veiklą
kol kas nedaug dar savaičių, visko gali būt, bet bent jau žinau, kad įmanoma...
Aš dar tyriaus savo valia D vitaminą, feritiną. Sako, turi būt bent 30-50 feritino, pas mane buvo 9... Tai gerdama liposominę geležį ir liposominį D viską pasikėliau. Gal tas turėjo įtakos irgi, nes jei geležies trūksta, ir organizmas pasilpęs.
Nežinau, ką dar patarti, bet labai suprantu tą jausmą... Laikykis! Man jei šįkart vėl nepasiseks, tai nežinau, nes išdrįsiy 4tą kartą bandyt, labai daug kainuoja išlipt iš tos skausmo duobės po netekties.