Mažylė1 parašė:
O kurią savaitę jau galima daryti PRISCA? Po IVF jis priklauso su TLK kompensacija? 🙃 Na aš pirmą vizitą buvau 6+3sav., tada jau plakė širdelė, matė, bet kai paklau…
Man PRISCA atliko vizito pas genetikę metu.
Mažylė1 parašė:
O kurią savaitę jau galima daryti PRISCA? Po IVF jis priklauso su TLK kompensacija? 🙃 Na aš pirmą vizitą buvau 6+3sav., tada jau plakė širdelė, matė, bet kai paklau…
Juoda letenėlė parašė:
NIPT darėmės lygiai 10 savaitę. Pas genetikę vizitą turėjau 12 savaitę.
Ačiū 😊
Alyvuoge_Planning parašė:
Mes klausėme per 9 sav. vizitą, o NIPT galima daryti nuo 10sav., aš dariausi 10+2. Anksčiau tikrai nerekomenduoja, gal net ir nedaro, nes manęs klausė ar jau yra 10…
Ačiū jums 😊
Zyluttė parašė:
Ačiū.
Mažylė1 parašė:
PRISCA vizito metu buvo 11+5 🙂. Klausė ar darėm ir ar turim atsakymą, nes dar ėmė kraują ir skaičiavo apsigimimų tikimybę. Po dviejų savaičių nuo vizito sulaukiau skambučio iš Kauno klinikų, pakomentavo pilnai Prisca ir sakė daugiau vizitų nereikia, nes niptas rodo, kad rizikos žemos. Nes matavimo metu gydytoja sakė neturi prie ko prisikabinti. Klinikose buvau pas Vabolienę. Prisca taip, kompensuojama, nebent eisite į privačią kliniką. Daro Santaros ir Kauno klinikos nemokamai su siuntimu perinatologai (genetikai, čia tas pats). O dėl širdutės man pirmu kartu kai jau ji plakė iš karto davė pasiklausyt 🙂. Gal nuo aparatūros priklauso.
Nesakysiu321 parašė:
PRISCA vizito metu buvo 11+5 🙂. Klausė ar darėm ir ar turim atsakymą, nes dar ėmė kraują ir skaičiavo apsigimimų tikimybę. Po dviejų savaičių nuo vizito sulaukiau s…
Aš iš Vilniaus ir lankausi pas akušerę-ginekologę-genetikę Mariją Bakšienę, privačioje klinikoje Gerovės klinika, tai tikriausiai PRISCA reiktų gauti siuntimą iš valstybinės ginekologės?
Mažylė1 parašė:
Aš iš Vilniaus ir lankausi pas akušerę-ginekologę-genetikę Mariją Bakšienę, privačioje klinikoje Gerovės klinika, tai tikriausiai PRISCA reiktų gauti siuntimą iš va…
Nea, man siuntimą parašė mano ginekologė, o nėštumo priežiūrai lankausi privačiai Vaisingumo klinikoje Kaune. Taip pat sakė gali siuntimą parašyti ir šeimos gydytojas.
Nesakysiu321 parašė:
Nea, man siuntimą parašė mano ginekologė, o nėštumo priežiūrai lankausi privačiai Vaisingumo klinikoje Kaune. Taip pat sakė gali siuntimą parašyti ir šeimos gydytoj…
Supratau, ačiū 😊
Sveiki as truputi i tema truputi kaip ir ne bet niekur nerandu atsakymo tai bandau cia🙆♀️🤦♀️Situacija tokia mastom apie 2 ivf. Mum priklauso kompensuojamas ivf, 1 jau isnaudojom liko dar 1. Kaip dabar yra su tuo saldymu? Priimtas istatymas kad nereikia moketi uz saugojima 2 metus. Tai mes planuojam Santarose lankytis gyditojo dar nezinau koki rinksimes Amsejiene ir Zickute (lyg tokia jos pavarde) tarp tu 2. Ir galvoju kiek dar reikia mum tureti pinigu susitaupius kad nepritruktume bu gimdos pabraizymas, saldymas ir kai kurie vaistai yra mokami. Kiek jum teko plius minus dasimoketi, kas lanketes Santarose?
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai