Littlebird parašė:
![]()
Tikrai nepulčiau visų iš eilės tyrimų daryti. Gal jums tik nepasisekė. Bet galit p…
Ačiū ❤️ Pasižymėjau..
Littlebird parašė:
![]()
Tikrai nepulčiau visų iš eilės tyrimų daryti. Gal jums tik nepasisekė. Bet galit p…
Ačiū ❤️ Pasižymėjau..
Karaliene1 parašė:
mūsų žirniukas pabėgo 4-5 sav. nuo to laiko eina jau 6 mėnesis. Vis bandom pagauti tik šį kart niekaip neužsikabinanepasiduodam toliau laukiam stebuklo <3…
Niekada nepraraskite vilties. Aš jau nekantrauju vėl pastoti, nes tik taip galėsiu užpildyti tą tuštumą kuri liko..
Karaliene1 parašė:
Ačiū tikėkimės visas greitai aplankys gandriukai![]()
![]()
Žinau, kad klausiau seniau bet gal dar kas galit pasidalinti informacija per kiek …
Sveiki, mums iš 8 ciklo užkibo, kai atsipalaidavom ir nebeskaičiavom ovuliacijų ir pan, tada iškart užkibo 😊
dominykamac parašė:
Sveiki, mums iš 8 ciklo užkibo, kai atsipalaidavom ir nebeskaičiavom ovuliacijų ir pan, tada iškart užkibo 😊
Sveikinimai
Mes irgi su vyru jau galvojam atsipalaiduosim ir kada bus tada bus
Barbora1 parašė:
Man po nesivystančio nėštumo eina antras ciklas, prieš pora dienu pamačiau antra juosteletai dar neryški ir klausimas kaip čia bus, bet vilties yra!
Jus tik nusiteikite, kad viskas bus gerai šį kartą!! 🤰🎉❤️
Mamytės, nežinau, klausima turiu, persileidimas prasidejo man vasario 9d , 9-10 labai stipriai kraujavau, ir su dideliais skausmais. 10d vakare buvau pas gydytoją suleido imunoglobulina, ir per echo paziurejo ar valosi, tai valesi bet dar buvo likučių, nu suprantama tik antra diena kraujavimo. 11d dar pakraujavau,bet negausiai jau , o šiąnakt net nereikejo keltis nieko pasikeisti nes nieko praktiškai neprikraujavau.. 😊 Tai klausimas ar normalu kad tik tris dienas normaliai taip pakraujavau o dbr nieko beveik? 🤔 Gal gydytojai reikėtų pasiskambinti? Kaip jums buvo❤️
Aššš parašė:
Mamytės, nežinau, klausima turiu, persileidimas prasidejo man vasario 9d , 9-10 labai stipriai kraujavau, ir su dideliais skausmais. 10d vakare buvau pas gydytoją s…
Pas mane ir panašiai buvo. Kraujavau stipriau tol kol audiniai pasišalino, poto dar patepliojo. Gavosi vos gausesnės mėnesinės nei įprastai 🤷♀️
1 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai