justyteee parašė:
Testas pigiukas, gal nelabai patikimas. Buvo cia tu vaiduokliuku, pas kai kurias ziurek mmm ateina.dar netikekim
Pasidarykit Hcg ir prg
justyteee parašė:
Testas pigiukas, gal nelabai patikimas. Buvo cia tu vaiduokliuku, pas kai kurias ziurek mmm ateina.dar netikekim
Pasidarykit Hcg ir prg
čiburaška.. parašė:
sveikinu![]()
Dar nesveikinkit, visai netikiu.nors matau pati, bet ov nejauciau. Nesamone
laukiantistebuklo parašė:
Uz tave visur ir visada, ypac tokiu dalyku![]()
justyteee parašė:
Nu laikykit kumstukus![]()
Sakykit o per kiek laiko išryškėt turėtų? Aš vaiduokliuką pirmą kart pamačiau sekmad, pasidariau ir šiandien tai nebent lb nežymiai paryškėjo jei išvis paryškėjo, neramu
pirmą kart užkibo...
Auste.. parašė:
Sakykit o per kiek laiko išryškėt turėtų? Aš vaiduokliuką pirmą kart pamačiau sekmad, pasidariau ir šiandien tai nebent lb nežymiai paryškėjo jei išvis paryškėjo, n…
Kad gal kasdien rysket turi, nes hcg dvigubeja
justyteee parašė:
Tada kitos firmos testuka pasidarykite. Jei rodys bus viskas aisku.as taip visada dariau.nesamone kad skirtingu firma testai rodytu teigiama ir butu melagingi.man pigiukui kai sitaip jau rode niekada nemelavo. Cia net akiu laužyti nereikia. Lauksim naujienu
justyteee parašė:
Kad gal kasdien rysket turi, nes hcg dvigubeja
Ojej.. mm nėra bet kas cia zino, reiks kur nulėkt hcg padaryt, bet lyg kiek skaičiau kas 3-4d. dvigubėja
palette parašė:
Tada kitos firmos testuka pasidarykite. Jei rodys bus viskas aisku.as taip visada dariau.nesamone kad skirtingu firma testai rodytu teigiama ir butu melagingi.man p…
Ok. Ryt kartosiu ir prisiduosiu
justyteee parašė:
Ok. Ryt kartosiu ir prisiduosiu![]()
lauksim ziniu
Kacita29 parašė:
lauksim ziniu![]()
Butinai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai