Telegraph parašė:
Sveikos, ar esate bandziusios livsane testus? Ar patikimi?
Nepatikimi
Telegraph parašė:
Nepatikimi
Rasyte12 parašė:
Nepatikimi![]()
O kokius patikimiausius galima isigyti Benu vaistineje?
Telegraph parašė:
Patikimiausias man Easy test, kitos merginos išbandžiusios patikimais irgi labai laiko Bitutė (juostelė) ir Maria Express (bet dar mažai patikrintas ant kiekio patikimumas)... o Benu vaistinėje šitų nebus, tai tie Livsane turbūt geriausi iš to, ką jie siūlo, pasitikrinti ar laukiesi parodys, bet jei anksti vaiduoklius gaudyti, siūlau į kitą vaistinę pėdinti
Meilėseilė1 parašė:
T jeigu rytoj bandyčiau gal kas pasimatytų?mm nesulaukiu o teplojo šeštadienį ir daugiau nieko
ov buvo 12d, o gal nieko ir nebus
![]()
Niu jei ovuliacija prieš 15 dienų buvo, jau turėtų rodyti neryškiai bent... bet kol mmm nėra, viltis visada yra
Ritutia parašė:
Patikimiausias man Easy test, kitos merginos išbandžiusios patikimais irgi labai laiko Bitutė (juostelė) ir Maria Express (bet dar mažai patikrintas ant kiekio pati…
Tikiuos kas nors bus, nes paskutines dvi savaites tai papykina tai skauda krūtinę ar pilva, Draugas sako tavo krūtinė pasikeitus, bet aš tai nematau pokyčių jokių ant jos tik kad jautri
turiu temperatūros visada 37.1 37.3 o būdavo 36.5
Telegraph parašė:
O kokius patikimiausius galima isigyti Benu vaistineje?![]()
Bent prie mano namu benu vaistine kitokiu nei sie net neturi.
Telegraph parašė:
Man kak būdavo nėštumas tai rodydavo, kai ne tai nieko ir nerodydavo. Man jie patikimi
Meilėseilė1 parašė:
Tikiuos kas nors bus, nes paskutines dvi savaites tai papykina tai skauda krūtinę ar pilva, Draugas sako tavo krūtinė pasikeitus, bet aš tai nematau pokyčių jokių a…
Jei šie požymiai būtų nėštumo, testas bet kuris jau būtų teigiamas... bet kartais iš didelio noro psichologinius nėštumo požymius jaučiame
nesakau, kad vilties nėra, bet negali nėštumo požymiai anksčiau už nėštumą atsirasti... o O pagal ką sekei?
Ritutia parašė:
Jei šie požymiai būtų nėštumo, testas bet kuris jau būtų teigiamas... bet kartais iš didelio noro psichologinius nėštumo požymius jaučiamenesakau, kad vilties…
Turbūt iš to didelio noro viska sureikšminu
Telegraph parašė:
Pries 3 metus man jie buvo labai geri. Dabar nezinau
sako, kad suprastejo... va, mano kolekcija

O cia Easy su antru nestumu
gerokai veliau isryskejo testai su antru nestumu. 12, 13, 14, 15, 17 ir 19 DPO

3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai