varliuska parašė:
Sveikos! Chm iki mm dar 2 dienos ar man vaidenasi ar gali kažkas būti?nu taip niežti tuos nagus, nu kantrybes 0
![]()
Yra, yra
pas mane irgi šiandien panašus
9dpo
varliuska parašė:
Sveikos! Chm iki mm dar 2 dienos ar man vaidenasi ar gali kažkas būti?nu taip niežti tuos nagus, nu kantrybes 0
![]()
Yra, yra
pas mane irgi šiandien panašus
9dpo
varliuska parašė:
![]()
Cia tikrai jau ryškus nereikia ižiurejimo is tolo šviečia 😍
varliuska parašė:
varliuskaNa manau tikrai galima sveikinti 🥳 sakyk koks cia testas? Kokie simtomai šiuo metu?
![]()
Ponia B. parašė:
Kažkoks paprastas Choice, tikiuosi patikimas 🤞 o simptomai tai turbūt panašūs kaip ir prieš mm, kol kas nieko neįprasto todėl galvoju pareis tos nelabosios, nepareis...
varliuska parašė:
![]()
Matau ;) Sveikinu!
Lauryyt_ parašė:
Na kaip manot? 🤷♀️
Kaskas kimba y aky, su rytiniu pakartok tie testai chois jautrus ir pigus gali pabandyt yra norfoj, iki parduotuvej
Zuikele parašė:
labas rytas 🙂 na merginos ar gali one step rodyti anksciau nei clear choise? ar vis del to issziuvimas tik?
Apie ryškuma nezinau,bet man visada one step rode ir rodo tiesa,nors sako pasitaiko ir brokuotu 😉
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai