Lauryyt_ parašė:
Sveikos 😊 patarkit, nenoriu prisigalvoti, bet lyg man niekad clear choise nemesdavo kažkokių šešėlių, bet aš lyg ir matau, o kaip jūs? 8 dpo, ankstoka dar, bet pasi…
Sveika,
Na, as matau!!
Lauryyt_ parašė:
Sveikos 😊 patarkit, nenoriu prisigalvoti, bet lyg man niekad clear choise nemesdavo kažkokių šešėlių, bet aš lyg ir matau, o kaip jūs? 8 dpo, ankstoka dar, bet pasi…
Sveika,
Na, as matau!!
Baby2020 parašė:
Sveika,
Na, as matau!!
Labutis, senai girdėta, nu ir aš lyg ir imatau kažką, šiandien ryte dar pabandžiau pagadinti, tai jau ryškiau matyti lyg ir 😁
Lauryyt_ parašė:
Labas rytas, aš sugrištu vėl, dabar su rytiniu, kad jau su akcija clear choise nusipirkau, tai davai gadinam 😅 įmetu šiandieninius, nu lyg ir ryškiau kažkas matyti,…
Nieko nematau
O isdziuves kaip? kazkokie subegimai tik
Frezija parašė:
Nieko nematauO isdziuves kaip? kazkokie subegimai tik
Na matosi kažkas labai neryškiai, na bandysiu vėliau, nėra ko čia nervus gadintis 😁
Lauryyt_ parašė:
Labas rytas, aš sugrištu vėl, dabar su rytiniu, kad jau su akcija clear choise nusipirkau, tai davai gadinam 😅 įmetu šiandieninius, nu lyg ir ryškiau kažkas matyti,…
Labas rytas. Cia net tris juosteles matau 😄
Lauryyt_ parašė:
Kazkokiu netokiu kampu ft daryta,nes ibrezimai visi matos ant testo🎈 kita ft padarykit🎈😉
Laukianti.. parašė:
Kazkokiu netokiu kampu ft daryta,nes ibrezimai visi matos ant testo🎈 kita ft padarykit🎈😉
Aš gal geriau ryt dar pabandysiu, gal jau ryškesnis bus 😅 na sakau negalima tų testų man pirkti 😅
GretaGreta1 parašė:
Kiek pdo? ;)
GretaGreta1 parašė:
Kiek pdo? ;)
GretaGreta1 parašė:
Kiek pdo? ;)
Ši mėnesį nedariau ovuliacijos testų, leidau viskam vykti sava vaga. Prisisiunčiau ov testukų iš ali, galvojau nuo rudens pradėsiu dirbt. Bet vidinis balsas kažką sakė. Nors vakar tik 21cd., pagal kalendorių būtų 6dpo. Tai dabar pasidarė idomu, kad taip anksti pradėjo vaiduokliukas matytis. 😃
Lauryyt_ parašė:
Aš gal geriau ryt dar pabandysiu, gal jau ryškesnis bus 😅 na sakau negalima tų testų man pirkti 😅
Žinot, gali but kad ir tie clear choice pasigadino kažkiek. Tikrai jūsų testas brokuotas atrodo. Bet darykite ir toliau, gal normaliai paryškes. Labai to jums linkiu ♥️
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai