Cosmol parašė:
O mano vaiduokliukai virto tokia antra juostele, abejoniu kaip ir nelikovis delto, akys nemelavo, tikrqi ten buvo vaiduokliukai
![]()
Sveikinimai ❤
Cosmol parašė:
O mano vaiduokliukai virto tokia antra juostele, abejoniu kaip ir nelikovis delto, akys nemelavo, tikrqi ten buvo vaiduokliukai
![]()
Sveikinimai ❤
Cosmol parašė:
![]()
sveikinimai
Alistėja parašė:
Kažkaip jau nebe suku galvos. Bus kaip bus. Kaip tik vizitas pas gine kovo 18d tai pasižiūrės, ar viskas gerai, nes jau metai ir nieko 🙄 rytoj planuojat tekstuką da…
MazaN_ė parašė:
Butinai apsilankykit, aš buvau prasidedant šiam ciklui tai sakė kad viskas gražu atrodo, bet jeigu nepavyks per puse metų, apsilankyti ir darysim tada tyrimus. 🙂 Ry…
jus mergicos biskeli ne i ta tema papuolet
eikit i planiukiu grupe arba privaciai pasnekekit;)
Cosmol parašė:
![]()
sveikinimai ;)
Cosmol parašė:
![]()
Sveikinu! 🌺❤️ Gražaus augimo🤰🥰
Grante 30 parašė:
Labai priekabi juolab del mano postu, net grupes pavadinima pakeite is vaiduokliuku kazkokios grupytes i pasipykim ar pns![]()
nu cirkai, nei su viena nenkonflik…
Nu bet jūs ir susireikšminus 😂 niekas jokio pavadinimo nekeitė ir juolab ne dėl jūsų 😂 yra atskira tema "pasipykim" kur nukeliauja VISOS žinutės kurios ne į temą arba nedraugiškos, kitaip sakant tos, kurios gavo vėliavėles. Jei ten atsidūrėt, arba jūsų žinutė gavo vėliavėlių, arba buvo tarp tokių žinučių, nes administratoriai nesigilina ir permeta viską.
O šiaip, čia tema testams, jų analizavimui ir t.t. Planavimo tema yra atskira ir apie savijautas prašom bendrauti ten
Ne, ta nepatenkinta niolikinė esu ne aš, nes žinau kad man užkabinsit už šį paaiškinimą
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai