visciukas parašė:
Darykit ir butinai ikelkit , nes labai idomu 😁 laikau kumscius ir linkiu rysketi 👊
Būtinai pasidalinsiu
visciukas parašė:
Darykit ir butinai ikelkit , nes labai idomu 😁 laikau kumscius ir linkiu rysketi 👊
Būtinai pasidalinsiu
Kuky parašė:
Atrodo pilva maudzia, gan daznai kinta temp (pvz vakar 37.3 buvo), tai gal nieko baisaus 🤔 pirmas lelia, tai nzn kaip cia vertinti reikia
Kuno? Normalu, kad ciut pakilusi yra. Juk kunas reaguoja i "svetima", kol susipranta, kad viskas cia tvarkoje.
NT Jusu- tikras. Nusiraminkite. Kraujo tyrimai patvirtins.
NerBa parašė:
Kuno? Normalu, kad ciut pakilusi yra. Juk kunas reaguoja i "svetima", kol susipranta, kad viskas cia tvarkoje.
Taip, kuno temperatura nuolat kinta, tai karstis musa, tai drebulys krato 😆 o neturetu kas keleta dienu juostele vis rysketi?
Kuky parašė:
Pas mane irgi idomus reikalai, uzvakar rode gan ryskiai, o siandien jau blankiau, sakau gal per mazai uzlasinau 🤔 tyrimas tik antrad, tai jau siek tiek neramu daros…
Gal testas kitoks ?
Kuky parašė:
Uzvakar rozinis ir baltas, o siand tik baltas
Kad gana ryškus žinokit . Plius , įskaitant , kad pirmasis jau pradziuves ir patamsejes. Neabejoju , kad kai išdžius šis , sulyginta bus ryškesnis šiek tiek .
Man tai tas testas sian mano toks ryškesnis mistiskai.. buvau išvis nu rasius viską, ir gal net nesidariau būčiau , nes prieš pora dienų beveik nustojo skaudėti krūtine. Per dienas , kai turiu sirgt apmaudžia pilvo apačia, sian atsikeliu , vėl krūtine sunki kažkokia .. nu blemba , galvoju pasidarysiu ,, ir toks va gavosi rezultatas ... man čia kažkoks jei bus nėštumas , tai mistinis grynai .
Mažas stebukliukas parašė:
Kad gana ryškus žinokit . Plius , įskaitant , kad pirmasis jau pradziuves ir patamsejes. Neabejoju , kad kai išdžius šis , sulyginta bus ryškesnis šiek tiek .…
Ir vėlgi, matau , kad jie ner tos pačios rūšies , gal tokį pati pasidarius aiškiau butų . Aš va paneliu paklausiau , tai atsirado kažkokia šviesa tunelio gale
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai