Eglelita parašė:
O buvote pas endokrinologą? Turėtų kristi skaičiukai,geriant bromą...
Kas du mėnesius susitarėm susitikinėti. Tik keista kad didinant vaistų dozę jis nepakito.
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįEglelita parašė:
O buvote pas endokrinologą? Turėtų kristi skaičiukai,geriant bromą...
Kas du mėnesius susitarėm susitikinėti. Tik keista kad didinant vaistų dozę jis nepakito.
Frappe parašė:
Sveikos, tyriausi prolaktiną 322.6, klinikos normos:
59.0-619.0 Moterims,
Tobulai
Syria parašė:
Merginos, ar kuri iš jūsų vartoja,vartojo Agnucaston? Natūralaus pagrindo vaistai prolaktinui mažinti?
Man Zabulienė buvo jį skyrusi, bet užsienio gydytojai nurodė man jį į šiukšlių dėžę mesti, kad nepasikenkčiau. Sakė jis skiriamas prie krūtų problemų, o ne prl reguliuoti
LaMona parašė:
Man Zabulienė buvo jį skyrusi, bet užsienio gydytojai nurodė man jį į šiukšlių dėžę mesti, kad nepasikenkčiau. Sakė jis skiriamas prie krūtų problemų, o ne prl regu…
LaMona parašė:
Man Zabulienė buvo jį skyrusi, bet užsienio gydytojai nurodė man jį į šiukšlių dėžę mesti, kad nepasikenkčiau. Sakė jis skiriamas prie krūtų problemų, o ne prl regu…
Hm..
o prie kokių krūtų problemomis? Nuo padidėjusio prl dažniausiai per pms krūtinę skauda ( na bent mano atveju tai tikrai). O kokiis vaistus jums užsienio gydytojai rekomendavo?
Syria parašė:
Hm..o prie kokių krūtų problemomis? Nuo padidėjusio prl dažniausiai per pms krūtinę skauda ( na bent mano atveju tai tikrai). O kokiis vaistus jums užsieni…
Na bromą man buvo sakę tik gerti. Agnucastono sakė nevartoti. Aš pas juos ivf dariausi, o ne vien dėl prl kreipiausi. Nepaklausiau kokias krūtų problemas jie turi omeny
Tamstta parašė:
Mastodynon man buvo paskirtas prl mažinti.
Agnucastonas kiek girdėt teko daugiau ciklą reguliuoja.
Ar Mastodynon padejo Jusu atveju? Ar dar neaisku?
Buvau pas Dargi, jis man irgi sita vaistuka 3men. rekomendavo pagerti. Bromo kolkas nemate reikalo.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai