Doloreta parašė:
Sveikos 🌷
Labas, nedaug zinau apie embryo adoption, bet kiek girdejau tai vis tiek jie zino duomenis apie pora. O jus neplanavot rinktis tik kiaušialąstes ar spermos donoro?
Doloreta parašė:
Sveikos 🌷
Labas, nedaug zinau apie embryo adoption, bet kiek girdejau tai vis tiek jie zino duomenis apie pora. O jus neplanavot rinktis tik kiaušialąstes ar spermos donoro?
Inga R. parašė:
Labas, nedaug zinau apie embryo adoption, bet kiek girdejau tai vis tiek jie zino duomenis apie pora. O jus neplanavot rinktis tik kiaušialąstes ar spermos donoro?…
Vyras svarsto apie šį variantą, bet aš vienareikšmiškai už embryo adaption. Kai paskaitau, kad kartais poroms ir su donore net nesigauna sveiko embriono praėjusio PGTA , tai embryo adaption man atrodo realesnis variantas. O ir pinigų jau išleista tiek, kad jau nebesinori dar papildomų 10.000 mokėti už tikimybę, kad gal bus embrionas praėjęs PGTA, o gal ir nebus. Na, mano toks pajautimas.
Žinoma, palikau vyrui priimti sprendimą, nes man tinka abu variantai - aš sėkmės atveju gimdysiu ir vaikas bet kuriuo atveju bus mano 🥰
Doloreta parašė:
Vyras svarsto apie šį variantą, bet aš vienareikšmiškai už embryo adaption. Kai paskaitau, kad kartais poroms ir su donore net nesigauna sveiko embriono praėjusio P…
Tikrai taip bet kokiu atveju vaikas bus jusu. Mus irgi labai nuliudino kai is donores išpunktavo 9 folius isgyveno iki 5 dienos 2 blastukai ir 1 triju dienu embyonas. Na cia sunku su tais reikais. Bet, bet kokiu atveju linkiu jums kuo geriausios sekmes 🥰
Doloreta parašė:
Sveikos 🌷
mum davė rinktis iš 3 variantų, kurie tiko pagal kraujo grupę. Taip pat jie visi buvo daugmaž mūsų fenotipo. Anketoje buvo nurodyta plaukų spalva, akių, ūgis, drabužių dydis, išsilavinimas, pomėgiai
Laputė1 parašė:
mum davė rinktis iš 3 variantų, kurie tiko pagal kraujo grupę. Taip pat jie visi buvo daugmaž mūsų fenotipo. Anketoje buvo nurodyta plaukų spalva, akių, ūgis, drabu…
Pataisykite, prašau, ar Jūs darėte embrio adaption ar donoro sperma+donorės kiaušialąstė? Kažkaip atmintyje įstrigę, kad Jūsų buvo antras variantas...
Doloreta parašė:
Pataisykite, prašau, ar Jūs darėte embrio adaption ar donoro sperma+donorės kiaušialąstė? Kažkaip atmintyje įstrigę, kad Jūsų buvo antras variantas...
nea, mūsų embryo adoption. jei kas domina galiu plačiau papasakot, tik vyko viskas jau prieš metus tai gal kiek kitaip dabar😅
Laputė1 parašė:
nea, mūsų embryo adoption. jei kas domina galiu plačiau papasakot, tik vyko viskas jau prieš metus tai gal kiek kitaip dabar😅
Man labai idomu kas tai yra embrio adaption iš jūsų patirties
Max. parašė:
Tai embriono įvaikinimas. Kita pora atsisakė savo šaldytų embrionų ir paaukojo juos.
Max. parašė:
Man regis "nesusikalbėjimas"/nesupratimas vyksta dėl netinkamai naudojamo termino. Nėra čia jokios adaptacijos - adaption. Yra tik embryo adoption - embriono įvaikinimas. Fet metu naudomas ne iš poros ląstelių (kiaušialąstės ir spermos) sukurtas embrionas, o kitos poros embrionas. Pora yra nusprendusi, kad embriono jie panaudoti nebenori ir generanoriškai bei anonimiškai juos donuoja/dovanoja.
13 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai